Site pictogram Linda's Wholesome Life

Yves Rocher Kerstcollectie | Winactie

Yves Rocher kerstcollectie 2016 christmas
Nog maar 33 nachtjes slapen en dan is het al zover, kerstmis 2016! Om alvast een beetje in feestelijke sferen te komen heb ik vandaag een hele leuke winactie voor jullie. Je maakt namelijk kans op een prachtig én goed gevuld beauty pakket van Yves Rocher. Wat bestaat uit de, bijna gehele, feestelijke limited edition kerstcollectie van 2016. Hoe leuk is dat!

 

Yves Rocher Kerstcollectie | Winactie

 

 

Deze kerst heeft Yves Rocher weer mooi uitgepakt. Het zijn vooral de feestelijke rood en goudtinten die als een rode draad door de collectie lopen. Ze hebben niet heel extreem uitgepakt omdat de kleuren nog steeds erg natuurlijk ogen, en dat vind ik persoonlijk erg mooi. Zo bevat de collectie een prachtig lippalet, een feestelijk oogschaduwpalet met 4 zachte glimmende oogschaduws en een donker bruine matte kleur. Samen met 3 feestelijke glitter nagellakjes en een Glossy Lip Pen in de kleur Cranberry. Ik heb er ook 3 mooie oogschaduw aan toegevoegd, waarvan er twee terug komen in het palette. Fijn als back-up of om mee te nemen. Feestelijk zijn ze zeker.

 

Yves Rocher is een plantaardig merk en staat bekend om zijn fijne make-up producten die niet alleen fijn geprijsd zijn, maar ook goed zijn van kwaliteit. Wie mijn blog al wat langer volgt weet dat ik dol ben op dit merk. Het enige nadeel voor mij is dat zij ook actief zijn op de Chinese markt, en dit dan, tot het merk volledig dierproefvrij is, ook mijn laatste artikel is over dit merk. En laten we er dan ook maar met een knaller uit gaan, met een hele toffe winactie. Met een waarde van maar liefst €105,-!

 

Wat zit er precies in het te winnen kerstpakket?

☆ Oogschaduwpalet: €15,90
★ Lippalet: € 15,90
☆ Nagellak Or / Argent / Cranberry: € 5,90
★ Mono Oogschaduwpoeder Or / Argent / Cranberry: € 13,90
☆ Glossy Lip Pen Cranberry: € 13,90

 

Hoe maak je kans op dit feestelijke pakket?

★ Volg Lifestyle by Linda op Bloglovin’ en op Facebook.
★ Vertel mij dat je meedoet, laat je mail adres achter (in het vakje) én vertel welke producten jij zal gebruiken om een feestelijke look te creëren.

 

☆ Extra kans maken? Deel dan het bericht van de winactie op Facebook.

 

De winactie loopt t/m 6 december zodat de winnaar de kerstcollectie op tijd in huis heeft voor het feestgebruis losbarst. Om deze reden is hij dan ook alleen open voor Nederlandse deelnemers. Laat je ook even jouw mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje? Dan kan ik persoonlijk contact opnemen met de winnaar.

 

Good Luck Ladies!

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Mobiele versie afsluiten