Yves Rocher Kerstcollectie | Winactie

Nog maar 33 nachtjes slapen en dan is het al zover, kerstmis 2016! Om alvast een beetje in feestelijke sferen te komen heb ik vandaag een hele leuke winactie voor jullie. Je maakt namelijk kans op een prachtig én goed gevuld beauty pakket van Yves Rocher. Wat bestaat uit de, bijna gehele, feestelijke limited edition kerstcollectie van 2016. Hoe leuk is dat!

 

Yves Rocher Kerstcollectie | Winactie

 

Yves Rocher kerstcollectie 2016 christmas

 

Deze kerst heeft Yves Rocher weer mooi uitgepakt. Het zijn vooral de feestelijke rood en goudtinten die als een rode draad door de collectie lopen. Ze hebben niet heel extreem uitgepakt omdat de kleuren nog steeds erg natuurlijk ogen, en dat vind ik persoonlijk erg mooi. Zo bevat de collectie een prachtig lippalet, een feestelijk oogschaduwpalet met 4 zachte glimmende oogschaduws en een donker bruine matte kleur. Samen met 3 feestelijke glitter nagellakjes en een Glossy Lip Pen in de kleur Cranberry. Ik heb er ook 3 mooie oogschaduw aan toegevoegd, waarvan er twee terug komen in het palette. Fijn als back-up of om mee te nemen. Feestelijk zijn ze zeker.

 

Yves Rocher is een plantaardig merk en staat bekend om zijn fijne make-up producten die niet alleen fijn geprijsd zijn, maar ook goed zijn van kwaliteit. Wie mijn blog al wat langer volgt weet dat ik dol ben op dit merk. Het enige nadeel voor mij is dat zij ook actief zijn op de Chinese markt, en dit dan, tot het merk volledig dierproefvrij is, ook mijn laatste artikel is over dit merk. En laten we er dan ook maar met een knaller uit gaan, met een hele toffe winactie. Met een waarde van maar liefst €105,-!

 

Wat zit er precies in het te winnen kerstpakket?

☆ Oogschaduwpalet: €15,90
★ Lippalet: € 15,90
☆ Nagellak Or / Argent / Cranberry: € 5,90
★ Mono Oogschaduwpoeder Or / Argent / Cranberry: € 13,90
☆ Glossy Lip Pen Cranberry: € 13,90

 

Hoe maak je kans op dit feestelijke pakket?

★ Volg Lifestyle by Linda op Bloglovin’ en op Facebook.
★ Vertel mij dat je meedoet, laat je mail adres achter (in het vakje) én vertel welke producten jij zal gebruiken om een feestelijke look te creëren.

 

☆ Extra kans maken? Deel dan het bericht van de winactie op Facebook.

 

De winactie loopt t/m 6 december zodat de winnaar de kerstcollectie op tijd in huis heeft voor het feestgebruis losbarst. Om deze reden is hij dan ook alleen open voor Nederlandse deelnemers. Laat je ook even jouw mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje? Dan kan ik persoonlijk contact opnemen met de winnaar.

 

Good Luck Ladies!

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

42 Reacties

 1. Ilja W
  7 december 2016 / 16:36

  Ik weet niet of ik nog mee kan doen maar ik prober het gewoon, ik had hem al gedeeld op Fb. Ik gebruik sowieso altijd mascara, oogschaduw en een mooie lippenstift maar sinds dit jaar ben ik ook helemaal verliefd geworden op blush dus dat hoort er nu ook wel echt bij <3

 2. Yessica leidner
  7 december 2016 / 05:28

  Wauw wat een super mooie pakket prachtig ik doe ook gezellig mee en wat een leuke log hebben je hihi ja er doen zoveel enthousiaste dames mee maar ik waag toch graag een kansje om deze mooie make-up te winnen

 3. 6 december 2016 / 20:49

  Wat een geweldige set! Ik ben al jaren fan van dit merk en gebruik veel van hun producten. De kerst collectie is ieder jaar weer leuk en ik maak dan ook graag kans. Ik zou voor kerst graag een mooie nude ooglook maken met het pallet.

 4. Rozemarijn
  6 december 2016 / 20:17

  Wow Linda wat een mooi pakket! Vooral de oogschaduw met een fel rode lip lijkt me mooi voor de feestdagen. (Bij deze doe ik dus mee ?)

  En goed bezig met de blog, blijf het leuk vinden je te volgen 🙂

  Liefs Roos

 5. 6 december 2016 / 20:03

  De Yves Rocher heb ik onlangs pas ontdekt. Ik ben fan! En wat een mooie kerstcollectie is het geworden dit jaar. Goud en rood, net als de boom en mijn kerstoutfit. Ik ga met deze items helemaal uit mijn stekker pan voor de ultieme over-the-top Kerst look! Kan niet wachten.

 6. Linda
  6 december 2016 / 12:35

  Wat een mooie collectie! Ik doe mee! Ik volg je via Facebook en bloglovin.
  Ik zou mijn ogen en lippen doen. De nagellak is niet echt iets voor mij, mijn nagels zijn gewoon te kort. Dus de nagellak zou ik naar mijn schoonmoeder geven.

 7. 5 december 2016 / 21:24

  Lieve Linda, Ik dacht dat ik al had mee gedaan maar nog niet! Dus op de valreep nog even een kansje wagen hihi. Ik heb nog nooit iets geprobeerd van Yves Rocher make-up de laatste jaren. Vroeger wel eens met het een en ander van mijn moeder gespeeld die altijd bestelde uit de boekjes 😉 Ik ben erg benieuwd naar deze lijn. Het lip palette ziet er erg mooi uit en de donkerrode mono oogschaduw ben ik ook erg benieuwd naar.

 8. 3 december 2016 / 23:18

  Oh wat een geweldig pakket! Ik doe normaal met dit soort dingen mee voor mijn lieve dochter, maar dit pakket zou ik zelf graag willen winnen, heb nu geen make up meer (allemaal naar mijn dochters kamer verhuist 🙂 en met de komende feestdagen en alvast 1 uitnodiging voor het diner van de stichting waar ik als vrijwilliger help wil ik er stralend uitzien. Uit ervaring weer ik dat Yves Rocher producten perfect zijn dus maak graag kans. Met de lip gloss en oogschaduwpalet kan ik vast en zeker een feestelijke look creeeren die perfect bij mijn outfit past

 9. Grete Karina
  3 december 2016 / 19:56

  Wat een verwennerij, ik loot graag mee!
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  Het Lippalet ga ik zeker gebruiken om een feestelijk decemberlook te creëren, ik hou van een opvallende mond. En ook de nagellak wordt zeker gebruikt, want rood is de kleur van kerst.
  Nu maar duimen……
  Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

 10. Sonja de Jager
  1 december 2016 / 23:33

  De glossy lip

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou niet mijzelf maar mijn dochter graag deze producten willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 11. amanda vd broek
  1 december 2016 / 18:50

  wat een mooie set! ik doe graag mee voor mijn zus. Ze houd er van om er stralend uit te zien, en ze verdient gewoon zo’n mooie set van mij 😀

 12. 28 november 2016 / 22:53

  Wauw wat een prachtige producten, ik doe graag mee met je winactie! Ik ben vooral fan van dat lippalet, wat een mooie kleurtjes! Die lippen lijkt me ook heel mooi! Qua oogschaduw ben ik niet zo’n pro, maar het lijken me allemaal neutrale kleurtjes waar je toch een feestelijke look mee kan maken, geschikt voor ‘altijd’ dus. XX

 13. Joyce
  27 november 2016 / 20:40

  Ah super leuk pakketje!? Ben sinds een paar maanden aan het experimenteren met makeup en deze producten komen dan zeker van pas! Het is de laatste tijd ook erg druk op school en thuis dus ik zou het fijn vinden als ik hiermee weer een beetje tot rust zou kunnen komen ? xx

 14. Sabrina
  27 november 2016 / 15:40

  Wauw wat is dit een mooi makeup setje!
  Ik hou echt van warme kleuren, dit zou echt leuk zijn om te winnen.
  Vooral omdat ik een enorme make up lief hebber ben ??

 15. 26 november 2016 / 21:28

  Wat een geweldige set! Had ze stiekem al zien liggen in de winkel, maar toch laten liggen. Wie weet! Nu duimen maar! Succes met je blog <3
  Ps. Ik heb je overal gevolgd hoor xx

 16. 25 november 2016 / 22:11

  Wat een ontzettend gave actie, ik doe graag mee! Heb je gevolgd op Facebook als Laure Malou en op BlogLovin als Malou. Ik ga deze Kerst groots vieren in Engeland en zou het leuk vinden als ik goed kan uitpakken met deze set! X

 17. ilsiee prins
  24 november 2016 / 07:51

  Wauww… Wat een mooie producten! Helemaal superleuke kleurtjes voor de feestdagen,
  ik doe graag mee!
  Groetje ilsiee

 18. 23 november 2016 / 20:11

  Het lijkt me ontzettend leuk om dit prachtige pakket te winnen. ik ben gek op makeup en blog ook lekker veel lijkt me een prachtige collectie om te reviewen 🙂 X

 19. 23 november 2016 / 16:56

  Heel leuk! Ik zou het palette met de 5 kleuren afstemmen op mijn outfit maar het redelijk subtiel houden, dan in de kleur van mijn look ook de nagels doen en dan finish in touch lekker geven met een mooi kleurtje uit het lip palette! Ik doe zeker weer een keertje mee aan een win actie, heel leuk!

 20. Jolijn
  23 november 2016 / 15:23

  Waaaauw gaaf pakket! Ik zou gaan voor de gouden oogschaduw en rode kleur van het lip palette, echt super mooi!

 21. Linda Smeets
  23 november 2016 / 12:02

  Wat een prachtig pakket! Ik doe graag mee omdat ik er natuurlijk ook graag feestelijk uitzie met de feestdagen.
  De make-up pas ik altijd een beetje aan op de kleding die ik draag. En overdag wat lichtere make-up en ’s avonds wat meer de donkere tinten.
  Er zit geniet in het pakket en er zijn genoeg feestdagen. Dus bij mij komt alles een krt aan bod.

 22. Cristina C
  23 november 2016 / 11:43

  Wat een super leuke winactie! Ik zou alles gebruiken voor de leuke feestdagen zodat ik er natuurlijk goed kan uitzien! 😀 daarom waag ik heel graag een kansje voor dit geweldig pakket! Duimen…… ??
  Geliked en gedeeld!

 23. 23 november 2016 / 07:48

  Wat zijn het een prachtige producten, ik zou mijn kerstlook maken met een combinatie van de oogschaduwen, de glossy lip pen, en een combi van de nagellakjes, dat past mooi bij de kerstsieraden die ik vorig jaar gekocht had maar niet heb gedragen.
  ik volg je op beide kanalen

 24. Sanne Christine
  23 november 2016 / 07:12

  Het goudkleurige oogschaduw palet en de goudkleurige nagellak zouden helemaal perfect staan bij mijn Kerst outfitje! Niet te opvallend maar warm en chique!

 25. 22 november 2016 / 20:50

  Wat een geweldig pakket is dit. Prachtige producten ook. Hoe mooi zou het zijn als dit mijn kerst kado zal worden.

 26. 22 november 2016 / 20:49

  Super leuke winactie Linda! <3 Ik doe graag mee aan deze hééééééle leuke winactie, ik volgde je natuurlijk al op bloglovin en Facebook. Met dit setje zou ik den supermooie look kunnen creëren, overdag met de lichte tinten oogschaduw en glossy lippenpen en savonds mooie donkere kleuren zoals die nagellak en die mooie kleur rood uit het lippalet, super leuk!

 27. Esmeralda Groenland
  22 november 2016 / 20:10

  Wauw! Ik doe graag mee. Ik vind het allemaal mooi, vooral de kleuren oogschaduw!

 28. 22 november 2016 / 18:14

  Wauw geweldig ik denk dat ik alles wel kan gebruiken om een mooie look te maken.
  Wat een prachtige collectie.

  Ik volg je via http://www.bloglovin.com/liekevanveen8 en op facebook lieke van veen
  Ik heb dit bericht ook gedeeld op facebook lieke van veen)

 29. Esmeralda
  22 november 2016 / 18:10

  Ik zou een mooie zachte kleur gebruiken voor mijn ogen. De glitternagellak voor m’n nagels aangezien ik voor de kerst een jurk met glitter heb (subtiele glitters) en de cranberry kleur lippenstift zodat dat echt knalt!!

 30. 22 november 2016 / 16:33

  wauw wat een toffe producten zeg, ben benieuwd naar de swatches!

 31. Irene Niec
  22 november 2016 / 16:29

  Het oogschaduw palette en de nagellak ga ik zeker gebruiken voor een feestelijke look

 32. Ling Choi
  22 november 2016 / 16:25

  Mooi voor de feestdagen! Ik doe graag mee en volg je op Facebook & Bloglovin.

 33. 22 november 2016 / 11:03

  Super mooie collectie! Ik heb laatst al een mooie prijs dankzij jou gewonnen dus ik gun dit mooie pakket aan iemand anders. Succes aan alle deelneemsters!

 34. Anita te Gussinklo
  22 november 2016 / 10:40

  Wauw, dat ziet er prachtig uit.
  Graag loot ik mee en volg je natuurlijk op Bloglovin & Facebook.

 35. 22 november 2016 / 09:55

  Het is een prachtige collectie! Ik heb hem al dus ga niet meedoen met deze winactie maar ik weet zeker dat je hier iemand heel blij mee gaat maken.

 36. Bodil
  22 november 2016 / 09:44

  Wat een prachtige kleuren!!!
  Met dit mooie lippallet en de oogschaduw valt zeker wel een feestelijke look te creeëren!
  Subtiele smokey eyes (kan dat?! :p ) en cranberry lippen combineert vast erg goed.
  En zulke mooie nagellakjes zijn eigenlijk al een feestje op zich! 😀

 37. Lisette Kleiweg
  22 november 2016 / 08:01

  Wat een prachtig pakket, ik doe mee ! Ik volg je al op FB en Bloglovin , mijn feestmakeup pas ik aan mijn sieraden en kleding aan hoewel ik er boven mijn zwarte eyeliner altijd wel een gouden of zilveren extra eyeliner streepje aan toevoeg, dat geeft een heel verrassend effect en diepte 🙂

 38. carola donkelaar
  22 november 2016 / 07:56

  wauw prachtig!
  ik moet tot januari mn bril op omdat ik mn ogen ga laseren
  ik zou dus kijken of ik een gave ooglook met bril kan maken voor kerst

  fijne dag

 39. Maria
  22 november 2016 / 07:50

  Ik wil helemaal mooi zijn met kerst dus ik zou alles gebruiken en ik denk dat deze producten de winkel uit zullen vliegen.

 40. Nynke B
  22 november 2016 / 07:19

  Wat gaat de tijd snel zeg! Ik zou de lip pen gebruiken,nadat ik in de keuken gezwoegd heb, nog even gauw mijn nagels lakken en mijn ogen bepoederen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Autumn Leaves
Autumn leaves | Opnieuw een afscheid

Samen met de vallende bladeren blijft het nemen van afscheid als een rode draad door deze november maand lopen. Waardoor...

Sluiten