Site pictogram Linda's Wholesome Life

Yves Rocher Glossy Lip Pen & Perfect Lip Primer

 

Yves Rocher Glossy Lip Pen & Lip Primer

 

Vorig jaar introduceerde Yves Rocher, net als vele merken, de jumbo pencils. En maakte Yves Rocher zijn opmars met 6 vrolijke Glossy Lip Pen kleuren. Daar voegen ze maart dit jaar nog eens 6 mooie, frisse lente kleuren aan toe.

 

Perfect Lip Primer

Zo enthousiast als ik was over het persbericht, waarna ik direct een mailtje de deur uit deed dat ik hem graag wilde testen, zo snel ben ik er thuis ook mee aan de slag gegaan. Ik gebruik mijn Glossy lip pen graag, maar mijn liefde voor matte lippen blijft bovenaan staan. Mede daardoor ben ik erg benieuwd naar het effect van deze primer.

 

Wat deze primer uniek maakt is dat je hem op je lippen aanbrengt nog vóór je de lip kleur aanbrengt. Fijn. Geen gedoe dus met kleuren op je primer. In wijze matteer en fixeer jij jou Glossy Lip Pen met deze Perfect Lip Primer. Wat de houdbaarheid van de Glossy Pen ook alleen maar ten goede komt. Ook de Perfect Lip Primer is vrij van parabenen, verrijkt met biologische karitéboter en bijenwas om te voorkomen dat je lippen droog worden en oncomfortabel aanvoelen. En laat een mooie poederachtige finish achter.

 

De Perfect Lip Primer is gemakkelijk aan te brengen. Hij glijd soepel over de lippen en zoals je op de onderste foto kunt zien (nude lippen boven)  zijn mijn lippen glad, mat en hebben een poederachtige finish. Ondanks dat het mat is en iets wat stroef is ( dit merk je omdat je lippen iets aan elkaar blijven plakken) voelt het fijn en comfortabel aan op de lippen. Een prima basis om de Glossy Lip Pen op aan te brengen.

 

Dit zijn de 6 nieuwe kleur, met van links naar rechts; Mauve tendre, Rose somptueux, Pourpre lumineux, Rouge aquarelle, Rouge flamboyant en Rouge bordeaux.

 

De swatches zien er goed en veelbelovend uit en zijn op dezelfde volgorde gemaakt als de foto’s hierboven. Wat ik er wel even bij wil zeggen is dat ik de kleuren opgebouwd hebt in de swatch, ze zijn lichter en meer ‘sorbet achtig’ wanneer je een enkele laag aanbrengt. Het is maar net wat je mooi vind, waar je voorkeur naar uitgaat en ik ga graag voor meer body en kleur.

 

De Glossy Lip Pen heeft een fijne punt die je al draaiende aan de onderkant weer langer kan maken, hetzelfde principe als een lipstick, maar dan met een handzame ronde punt. Het design is strak, de huls heeft dezelfde kleur als de lip crayon wat ze erg goed herkenbaar maakt. Het design is strak, netjes, maar niet heel bijzonder. De dop sluit goed en ook het opdraaien werkt goed. Hele prima jumbo’s als je het mij vraagt.

 

Mauve tendre

Mauve tendre doet mij erg denken aan de ‘nude’ trend die de laatste tijd een flinke opkomst heeft gemaakt.

 

Deze zachte paarse kleur accentueert mijn eigen lip keur net iets meer en heeft inderdaad de fijne nude uitstraling. En past daarmee perfect in mijn laatste obsessie. Links bovenin zie je mijn lippen met daarop alleen de Mauve tendre Glossy Lip Pen aangebracht, rechts onderin met de Perfect Lip Primer eronder. Zie je de poederachtige finish goed naar voren komen? Ik ben blij dat het gelukt is dit vast te leggen. Wel brengt de kleur zonder primer nét iets makkelijker aan. Ze voelen beiden comfortabel aan en ik ben weg van de kleur!

 

Links bovenin de Glossy Lip Pen, onder de Glossy Lip Pen met de Perfect Lip Primer.

 

Rose somptueux

Ik ben blij om te zien dat er ook een felle kleur aan de nieuwe lading Lip Crayon’s is toegevoegd. Rose somptueux staat dan ook niet voor niets voor uitbundige roos. Deze kleur schreeuwt om warme zomer dagen!

 

De kleur wordt wel iets donkerder op de lippen met de Perfect Lip Primer eronder, behoud zeker zijn intense kleur, maar wordt iets minder fel. Beide resultaten vind ik erg mooi. De poederfinish word haast parelmoes. Chique!

 

Links bovenin de Glossy Lip Pen, onder de Glossy Lip Pen met de Perfect Lip Primer.

 

Pourpre lumineux

Pourpre lumineux staat voor ‘paars licht’, maar als ik de foto zo ziet valt hij op beeld iets roder uit dan hij in het echt is.

 

Het is vooral een warme rode kleur met een mooie paarse ondertoon. Een chique kleur die ik mijzelf met en zonder primer zeker vaker zie dragen. Ook deze brengt fijn aan en zit comfortabel op de lippen en is zonder moeite opgebouwd.

 

Links bovenin de Glossy Lip Pen, onder de Glossy Lip Pen met de Perfect Lip Primer.

 

Rouge aquarelle

Aquarelle is deze kleur zeker. Deze frisse koraal rode kleur is warm, lief en perfect voor de lente dagen die al op ons wachten.

 

Fris is hij zeker. Hij moet even opgebouwd worden, maar met het pigment is niets mis zoals je kunt zien. En stiekem vind ik de matte kleur bij deze Rouge aquarelle toch echt het mooist.

 

Links bovenin de Glossy Lip Pen, onder de Glossy Lip Pen met de Perfect Lip Primer.

 

Rouge flamboyant

Een klassieke ‘felle’ rood mag zeker niet in het rijtje ontbreken en ik ben dan ook heel erg bij dat Yves Rocher hem aan het assortiment heeft toegevoegd. Ook dit vind ik echt een typische lent een zomer kleur die dan heel mooi zal staan.

 

De kleur is iets minder fel op de lippen, zit net als alle voorgangers comfortabel op de lippen, laat zich gemakkelijk aanbrengen, ook met de primer.

 

Links bovenin de Glossy Lip Pen, onder de Glossy Lip Pen met de Perfect Lip Primer.

 

Rouge bordeaux

Rouge bordeaux is alweer de laatste kleur die ik jullie laat zien, en de kleur die erg lijkt op Pourpre scintillant die ik ook tijdens een van mijn Christmas looks droeg. En is dan ook wat donkerder van kleur dan zijn voorgangers. Sinds dien is hij mee geweest naar Australië (waar een Glossy Lip Pen met de tropische warmte veel fijner op de lippen zit dan een matte lipstick) en draag ik hem thuis ook veel. Juist omdat je hem met zoveel gemak aanbrengt en hij netjes van de lippen slijt. Ik was dan ook erg benieuwd hoe deze zal staan met de primer er onder.

 

De kleur mist iets wat van zijn warme diepte met de primer er onder, maar blijft mooi en ziet er op zijn beurt op de full face foto ook weer een stuk warmer uit. Het zal wel aan de zon gelegen hebben denk ik met het maken van de foto’s. Met het blote oog leek de verkleuring dan ook minder te zijn.

 

Links bovenin de Glossy Lip Pen, onder de Glossy Lip Pen met de Perfect Lip Primer.

 

De Glossy Lip Pen blijft zo’n 2 tot 3 uur mooi op mijn lippen zitten, slijt vervolgens langzaam wel, kan een hapje en een drankje hebben maar is na een maaltijd wel verdwenen. De Glossy Lip Pen in combinatie met de primer blijft 3 tot 4 uur mooi op mijn lippen zitten en vervaagt dan langzaam weg. Een hapje en een drankje overleeft hij prima, en moet na een maaltijd wel goed bijgewerkt worden.

Mij over all feeling? Ik ben enthousiast! maar dat heb je gaandeweg misschien ook wel geproefd. De collectie heeft een mooie afwisseling in kleuren, bevat enkele koele tinten maar vooral warme kleuren die heel erg goed gedragen kunnen worden aankomende lente en zomer. Het zal een kwestie van smaak zijn hoe jij ze zal dragen, de meeste kleuren zijn zowel glossy als mat mooi, en los weer zo verschillend. En dat maakt deze combinatie ook zo bijzonder en uniek omdat je eindeloos kunt combineren.

Ben je erg benieuwd naar de werking van de lip primer? Dan heb ik goed nieuws voor jou, vanaf februari is deze al exclusief online verkrijgbaar, om in maart ook in de schappen te komen liggen naast de Glossy Lip Pennen.

 

De Glossy Lip Pen is vanaf maart verkrijgbaar voor €13,90 (al heeft Yves Rocher regelmatig leuke acties). De Perfect Lip Primer is voor €14,90 van jou.

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Mobiele versie afsluiten