Site pictogram Linda's Wholesome Life

Wat ik kocht bij Blokker

 

 Wat ik kocht bij Blokker

 

 

 

Ik ben dol op het maken van foto’s. Ze lopen als een rode draad door mijn blog heen en thuis wilde ik dit ook meer terug laten komen. Na de make-over van mijn appartementje begin dit jaar miste ik nog wat items die mijn huis nog meer als een thuis laten voelen. Geheel per toeval liep ik tegen leuke koper kleurige lijstjes aan die verder alleen uit glas bestaan. Omdat Thomas een iets minder grote koper kleur fan is besloot ik ook een zwart exemplaar mee te nemen.

 

Drie is een magisch getal als het op stylen van je interieur aankomt. En dat wilde ik bij de lijstjes ook terug laten komen. De twee kleinere lijstjes bevatten foto’s (die ik laatst liet afdrukken) die ik iets kleiner knipte dan het frame, zodat je de doorzichtige rand goed kunt zien. Ain’t it pretty? Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

 

↠ Fotolijst 13 X 18 cm á €3,99
↠ Fotolijst 10 X 15 cm á €2,99

 

 

Cadeaupapier is zo’n typisch product wat ik eigenlijk altijd vergeet om in huis te halen. Een nog zo’n fijne eigenschap van mijzelf is om last minute cadeau’s in te pakken. En dat is op een zondag ochtend alles behalve fijn. Deze onwijs leuke gekleurde rollen inpakpapier nam ik daarom graag mee. En als ik nog op de middelbare school had gezeten had ik ze waarschijnlijk zelfs als kaftpapier gebruikt, zo leuk vind ik ze!

 

↠ Cadeaupapier 200 X 70 cm á €0,79 

 

 

De batterijen vond ik niet zo boeiend om op de foto te zetten. Maar waren wel essentieel aangezien de afstandbediening van mijn camera (waar ik altijd mijn foto’s mee maak) een wasbeurt heeft gekregen in de wasmachine. But nothing I can’t fix. En met een nieuwe volle batterij en een nachtje drogen doet hij het gelukkig weer.

 

Wat vind jij van de koper trend?

 

Mobiele versie afsluiten