Site pictogram Linda's Wholesome Life

To travel is to live.

Camel coat OOTD Biesbosch

 

To travel is to live.

 

 

Always explore the world with new eyes, dream of places you’ve never imagined and discover a love so perfect it was almost never meant to be – R.M. Drake

 

 

 

Met deze temperaturen kan ik er wel aan wennen, die herfst. De bomen zijn nu op zijn mooist. De zon trakteert ons op fijne en warme zonnestralen. En nog even kunnen wij opladen voor de echte kou straks gaat komen. En ondanks dat ik geen grote liefhebber ben van de winter, verheug ik mij wel op een witte kerst, een knapperend vuur en lange wandelingen door de sneeuw.

 

 

Ook mijn reis door Thailand krijgt steeds meer vorm. In principe is alles zo goed als gepland en staat de route grotendeels vast. Zo hebben wij de vluchten geboekt en Pinterest waardige hotels en appartementen gevonden. Mijn handen gaan al jeuken om hier voor mooie content aan de slag te gaan. Wat maakt dit mij toch intens gelukkig.

 

Maar aanstaande weken worden minstens net zo leuk. Om de herfst goed door te komen zorgen PR bureaus er altijd voor dat wij op tijd alweer in zonnige sferen zijn. En voor ik het weet sta ik de fijnste SS17 trends alweer te bekijken. Zo lijkt de tijd nog sneller te gaan.

 

 

O U T F I T  D E T A I L S
Coat – Closed
Top – HEMA
Jeans – SuperTrash
Enkellaarsjes – DUO

 

 

Waar gaat jouw volgende kleine reisje naartoe?

 

Mobiele versie afsluiten