Site pictogram Linda's Wholesome Life

MYOMY My Carry Bag

My Carry Bag MYOMY
Nu het steeds vaker mooi weer is in Nederland vind ik het gelijk een stuk uitnodigender om heerlijk naar buiten te gaan. Al weken lang zit ik met mooie shoot locaties in mijn hoofd en met outfits die ik graag nog eens op de foto wil zetten. Mijn outfit van vandaag heeft een Fair en een Sustainable tintje. En tegelijkertijd laat ik je graag mijn nieuwe -en tevens tweede!- MYOMY bag zien.

 

MYOMY My Carry Bag

 

 

Mijn liefde voor eerlijk geproduceerde items en natuurlijke materialen groeit met de dag. Ik vind het dan ook heerlijk dat het zonnetje vaker doorkomt en ik eindelijk weer volop de kleding kan dragen waar ik mij zo fijn in voel. Dat zijn jurkjes, zachte aarde tinten en dromerige shirts en vestjes. Alles met een boho uitstraling. Outfits waar je zo mee het vliegtuig in kunt stappen op weg naar een zonnige bestemming. Of in de auto, road trips zijn net zo leuk, dan al niet leuker.

 

 

Mijn eeuwige liefde voor tassen

Ook mijn liefde voor mooie tassen blijft groeien. Mensen vragen mij weleens of ik nou nooit genoeg tassen heb. Ondertussen heb ik een collectie waar ik aardig trots op ben. Tassen die ik jaren geleden kocht en die van slechte kwaliteit zijn (die stammen uit het tijdperk dat ik iets minder bewust winkelde) heb ik langzaam aan al weggedaan. Wat rest zijn mijn Marc Jacobs tassen, enkele tassen die ik op reis kocht, mijn eerlijke MaiQ Amsterdam tas en mijn MYOMY tassen. Yes tassen, ik voegde er namelijk een tweede exemplaar aan toe.

 

 

Winkelen bij Duifhuizen

Zoals ik jullie laatst al vertelde worden MYOMY tassen onder eerlijke omstandigheden gemaakt. Wordt erop gelet dat de koeien een goed leven hebben gehad en wordt het leer onder de meest duurzame manieren verwerkt en geverfd. Op deze manier is de voetafdruk van de lederen tas zo klein mogelijk en dat maakt mij erg blij. Naast de My Paper Bag (dé iconische tas van MYOMY) voegde ik de My Carry Bag toe aan mijn collectie. Ik had deze tas al langer op het oog en maakte dan ook een grote sprong toen Duifhuizen mij uitnodigde om in één van de twee winkels in Dordrecht een tas uit te komen zoeken.

 

 

Ondanks dat online winkelen fijn is wil ik een tas voelen en uitproberen. Ik vind het namelijk belangrijk dat het model bij mijn lichaam past en dat de kleur matcht met mijn garderobe. Al vanaf jongst af aan heb ik een grote zwak voor bruine tassen dan voor de vaak standaard zwarte tassen. En dat is wat mij betreft ook de kleur waar deze My Carry Bag het beste in uit komt. Het was nog even spannend of ik deze tas aan mijn stash toe kon voegen omdat hij in alle winkels van Duifhuizen was uitverkocht. De tas werd besteld en een paar dagen later kon ik deze tas samen met nog een ander model wat ik op het oog had komen passen.

 

 

My Carry Bag – Rambler Brandy

Uiteraard was het liefde op het eerste gezicht. De My Carry Bag is in de kleur Rambler Brandy. Dit is een iets donkerdere kleur dan de Hunter Original die ik overigens ook heel erg mooi vind. Maar een ander model vraagt nou eenmaal om een ander kleurtje. Het design van de tas is simpel en daardoor juist zo chique. Boho chique. Aan de binnenkant heeft hij meerdere vakken, twee rits vakken en een afneembaar hengsel zodat hij ook als schoudertas gedragen kan worden.

Wat ook leuk is om even te vertellen is dat de prijzen van de tassen bij Duifhuizen per week kunnen variëren. Deze worden namelijk gebaseerd op de prijzen van concurrenten en die kunnen soms flink verschillen met de aangegeven advies prijzen!

 

 

Outfit Details

Deze outfit heeft een flink conscious tintje. Mijn top is van de nieuwe H&M Conscious collectie en is gemaakt van gerecyclede materialen. Mijn vestje is van ONLY, een fijn vest wat ik al jaren met veel plezier draag. De jeans is van Vero Moda en is ook al een paar jaar in mijn bezit. Een broek die ik vaak even vergeet, en dan met extra liefde weer herontdek. Mij riem is van Gucci. Schoenen zijn van TOMS.

 

 

Hoe ziet jouw droom tas eruit?

 

 

 

Dit artikel is in samenwerking met Duifhuizen gemaakt. Lees mijn disclaimer.

Mobiele versie afsluiten