Site pictogram Linda's Wholesome Life

My brand new Marc by Marc Jacobs Satchel

 

My brand new Marc by Marc Jacobs Satchel

 

 

Het klinkt zo ongelofelijk verwend dat ik nu, in het begin van het nieuwe jaar, alweer een nieuwe designer tas aan mijn zijde heb om mee te pronken. Ik heb nou eenmaal een liefde voor mooie (en dus vaak) dure items. Zeker als het op de tassen van Marc Jacobs aankomt. Zoals ik in mijn What I Bought in Luxembourg artikel al schreef, gaat de Marc by Marc Jacobs lijn stoppen. En waren nu ook de zwarte tassen in de final sale. Op de laatste dag van de sale viel ik met mijn neus in de boter en ging deze prachtige klassiek zwarte Too Hot To Handle Satchel met mij mee naar Nederland.

 

 

 

A satchel is a bag, often with a strap.The strap is often worn so that it diagonally crosses the body, with the bag hanging on the opposite hip, rather than hanging directly down from the shoulder. They are traditionally used for carrying books.The back of a satchel extends to form a flap that folds over to cover the top and fastens in the front.

 

 

De tas heeft door zijn vorm een klassiek uiterlijk, doet chique aan door de zwarte kleur en de gouden details. Hij is gemaakt van zacht en soepel koeien leder en heeft hierdoor een natuurlijke glans over zich. Onder de tas vind je 4 studs zodat het leer lang mooi zal blijven wanneer je hem neerzet. De binnenkant is zwart met zwarte letters die Marc by Marc Jacobs zeggen in de bekleding, ook heeft hij 1 vakje met een rits en 2 open vakken aan de binnenkant. Precies zoals ik het gewend ben met deze tassen. De tas komt met een lang zwart hengsel zodat je hem als een echte satchel over je schouder heen kan dragen. Maar ik draag hem het liefst in de hand, precies zoals ik hem het mooiste vind.

 


 

 OUTFIT DETAILS 

C O A T  Custom Made – same here
C R O P  T R U I  Mango
T O P  H&M
B R O E K -Zara – same here
S N E A K E R S  Adidas Superstars via Defshop
B A G  Marc by Marc Jacobs 

 

Het prachtige oude centrum van Luxemburg bleek een perfecte locatie te zijn om gelijk mijn nieuwe aanwinst op de foto te zetten. Ik weet niet wat het is met nieuwe tassen, maar ze hebben iets magisch. Daarnaast is het ook fijn om mijn nieuwe tas gelijk in gebruik te nemen. Mijn broertje maakte voor het eerst outfit foto’s van mij dus de kudos van de foto’s gaan vandaag naar hem!

 

Ik ben erg benieuwd wat jij van mijn nieuwe Satchel vindt!

 

Mobiele versie afsluiten