Site pictogram Linda's Wholesome Life

Change is Good – OOTD met WODEN

 

Change is Good

 

 

WODEN

Mijn liefde voor het mooie Scandinavië komt samen in deze fijne Deense sneakers. WODEN maakt gebruik van zo natuurlijke mogelijke materialen. En dat vind ik bijzonder. Bijzonder fijn. En daarom past het merk ook zo mooi binnen mijn blog. Het voetbed is fijn, de inlegzool is van kurk en net als leer is het schokbestendig en vocht absorberend. Het is naast dat het een lust voor het oog is, duidelijk ook erg praktisch. En hoe suf het ook klinkt, ik hou ervan. Schoenen moeten gewoon goed zitten en lekker lopen. Punt. Scandinavische esthetiek, duurzaamheid en comfort maken dan ook dat WODEN in 3 jaar tijd al uitgegroeid is tot een begrip in 16 landen.

 

Jack – Goldie Estelle (Preloved) | Shirt – H&M Conscious | Jeans – Vero Moda (oude collectie) 

 

Omdat het merk de inspiratie uit de natuur haalt vragen de sneakers om een groene omgeving. En dat heb ik geweten. Haast blauwbekkend sta ik te poseren voor de camera terwijl de temperaturen onder het vriespunt liggen. Je bent een blogger en je wilt wat. Ik kon met het aanbreken van het nieuwe jaar dan ook niet langer wachten om weer voor de camera te springen en de eerste outfit voor jullie vast te leggen. En dat heb ik waargemaakt. De lage temperaturen zorgen er wel voor dat er een heldere lucht is, en dat maakt het toch wel fijn fotografie weer.

De sneakers zijn bijzonder makkelijk te combineren. De lijnen zijn strak, het ontwerp is minimalistisch en daardoor geven ze jouw outfit al snel een extra touch. Mijn ripped jeans, een simpel shirt en mijn leather look jacket geven de outfit een urban randje. Ik hou er wel van. En sinds jaren kan ik eindelijk in de winter weer een jeans met een shirtje aan. Doordat mijn buik altijd aardig opgeblazen en pijnlijk was in deze tijd heb ik een jeans lang links moeten laten liggen. Dat ik een outfit op deze manier kan stylen maakt mij dan ook dolgelukkig.

 

 

Casual Sunday

Ik heb deze outfit, net als de vorige, geprobeerd duurzaam te houden. De jas is een Preloved vondst waar ik enorm blij mee ben. Het voelt dan ook wel een beetje alsof wij voor elkaar bestemd waren. Yes, er zit veel liefde in deze outfit. Het basic shirt komt uit de Conscious lijn van H&M, en is gemaakt van organic cotton. En ondanks dat de H&M niet onder de Fair Fashion visie valt, maakt het biologische katoen de outfit toch wat groener. En ik ben ervan overtuigd dat als steeds meer mensen voor biologisch katoen kiezen, wij gelijk een signaal uit zenden naar de merken. Een van mijn goede voornemens van het nieuwe jaar. De sneakers maken de outfit helemaal af.

Bekijk hier de complete collectie van de sneaker van WODEN

 

 

Change is Good

Het nieuwe jaar begint dus goed. De feestdagen waren fijn, en ergens voelt het ook heel erg goed om alle nare dingen van 2016 achter mij te laten. Zo’n jaarwisseling heeft dan op de een of andere manier toch een therapeutische werking. Er is letterlijk een nieuwe boek open gegaan en ik kan niet wachten om te zien welke mooie dingen het nieuwe jaar gaat brengen. Dat ik al aan mijn fashion doelen kan werken voelt enorm goed!

 

Heb jij fashion doelen voor jezelf opgesteld voor het nieuwe jaar?

 

Mobiele versie afsluiten