Site pictogram Linda's Wholesome Life

Autumn is here ??

OOTD Fall is here autumn outfit lifestyle by linda

Hallo herfst, een seizoen wat mij met mijn neus op de feiten drukt als het op lichamelijke ongemakken komt. Want met het vallen van de bladeren, en de herfstachtige buien en stormen voel ik mijn energie opnieuw door een putje stromen, en komen de kwaaltjes keihard terug. Het is dan ook om die reden dat ik een soort van haat-liefde verhouding heb met dit prachtige seizoen. Want het is de keerzijde van de medaille die ervoor zorgt dat ik deze dagen ook vrees. Maar alle knusse herfstachtige momenten, de gezellige avonden binnen, de gekleurde bossen en natuurparken en de najaarsmode maken dat de herfstkriebels op komen borrelen.

 

 Spijker jas – Mango (Preloved) | Top – H&M | Jeans – H&M Conscious | Riem – Gucci | Tas – H&M (gemaakt van gerecycled leer) | Enkellaarsjes – ted & Muffy | Zonnebril – Versace.

 

Hallo herfst…

En ik laat het toe. Ik ga oprecht proberen te genieten van dit mooie seizoen. Van de heerlijke Indian Summer en de zonnige dagen. Ga ik het knusse inzien van de regendruppels die zachtjes op de dakramen tikken. Terwijl ik het binnen gezellig maak met accessoires, geurkaarsen en Netflix avondjes. En houd ik stiekem in mijn achterhoofd dat er geopperd is dat wij langzaam aan richting een Noord-Frans klimaat gaan, en de winters dus steeds zachter en milder zullen worden. En daarmee, lieve mensen, kan ik goed leven. Kan ik mijn wanderlust en drang om mijn spullen in te pakken en parttime te emigreren weer even bedwingen. Omdat Nederland en Europa, het hele jaar door prachtig en fijn zijn.

 

 

Hallo herfst. Wat fijn dat je er bent.

 

 

Mobiele versie afsluiten