Site pictogram Linda's Wholesome Life

Xmas inspiration | Hema Golden Shimmering Face and Body Powder

De Hema heeft deze poeder verstuivers al wat langer in het assortiment zitten, en ondanks dat hij al een aantal keren voor extra glitter & glamour heeft gezorgd wilde ik hem toch een podium bieden. Omdat hij simpelweg een hele feestelijke touch geeft aan je look met kerst! Ik ging voor de gouden variant, omdat deze glitters net iets warmer van kleur zijn, maar de zilveren versie mag er ook zeker zijn.

Gelukkig zit er een dopje bij de verstuiver, zodat je hem veilig neer kunt zetten zonder dat mensen glitter toefjes gaan verspreiden.

En hoe leuk is deze verstuiver? Ik ben dol op dit soort lieve vintage achtige flacons met een verstuiver. Als klein meisje trok dit mij al heel erg aan, daarom vind ik het extra leuk om deze op mijn kaptafel neer te zetten.

De verstuiver werkt fijn en goed, met een enkele spray krijg je al een mooi gedoseerde hoeveelheid glitters die gelukkig niet de hele kamer door vliegen.

Allereerst, wat zijn glitters toch lastig om op de huid vast te leggen, de camera ziet ze niet en de glinstering krijg ik niet 1 op 1 over op de foto. Het effect is in het echt dus echt een stuk mooier.
En daarom deze foto, goud doet het op een donkere ondergrond toch echt wat beter op de foto. Wat zijn de glitters mooi!

Conclusie

Ondanks dat het een face & body shimmer is, zal ik hem vooral op mijn lichaam gaan gebruiken. Op je decolleté, hals en armen zal het vast erg mooi staan, en bij een kerstborrel/avondje uit zal het in je losse haar ook vast niet misstaan. Een mooi product, voor een mooi Hema prijsje waar ik blij van word. Leuk voor jezelf, om mee te nemen naar een kerst diner met de familie en zeker ook leuk om te geven!

De gouden en zilveren ‘Shimmering Face and Body Powder’ vind je bij de Hema voor €8,-.

 

Extra glitters met kerst, yay of nay?

Mobiele versie afsluiten