Site pictogram Linda's Wholesome Life

Win een nieuwjaars- beautypakket t.w.v. €160,00

Nieuwjaarspakket Green Beauty Cruelty Free

Win een nieuwjaars- beautypakket t.w.v. €160,00 Linda's Wholesome Life

 

– Win een nieuwjaars- beautypakket –

duurzaam, natuurlijk & dierproefvrij

 

Gelukkig nieuw jaar allemaal! Laat ik dit artikel eerst beginnen met de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat iedereen een hele fijne jaarwisseling heeft gehad. Met het nieuwe jaar komen automatisch ook altijd de goede voornemens en doelen. Mocht een groenere wereld er een zijn voor jou, dan heb ik goed nieuws. Ik geef namelijk een beauty pakket cadeau met een waarde van €160,00! Een pakket gevuld met enkele van mijn favoriete merken, merken die stuk voor stuk streven naar een groenere wereld. Ze zijn allen dan ook dierproefvrij en op hun manier bezig met duurzaamheid. Ik laat je dan ook graag kennis maken met mijn favoriete merk Beauty Kitchen, gevolgd door Aveda en The Body Shop. De beauty producten zijn allemaal vegetarisch en enkele zelfs ook vegan.

Kun jij wel een groene start gebruiken in het nieuwe jaar, sta je te popelen om deze producten in huis te halen of wil je iemand anders blij maken met dit heerlijke verwen pakket? Dan heb ik goed nieuws voor je, ik ga één van jullie heel erg blij maken met al deze goodies.

Wat zit er in het beautypakket?

↠ Beauty Kitchen Discovery Collection t.w.v. €34,49
↠ Beauty Kitchen Rainbow Baby Bombs t.w.v. €11,99
↠ Beauty Kitchen Eco Glitter Balm t.w.v. €10,79
↠ Aveda hand relief t.w.v. €9,00
↠ The Body Shop Camomille Gentle Cleansing Kit t.w.v. €25,00
↠ The Body Shop Festive Body Butter Trio t.w.v. €12,00
↠ 3 x The Body Shop Bath Bombs t.w.v. €6,00
↠ The Body Shop Drops of Gold t.w.v. €16,00
↠ The Body Shop Himalayan Charcoal facial soap t.w.v. €5,00
↠ The Body Shop Sheet Masks t.w.v. €10,00
↠ The Body Shop Aloë soothing day cream t.w.v. €18,00

Ik hoop dat dit pakket je mag stimuleren om vaker voor natuurlijke en/of dierproefvrije merken te kiezen, omdat dit niet alleen beter is voor alle diertjes maar zeker ook voor je huid. En jij verdien natuurlijk het aller beste. Dat 2020 maar een heel mooi jaar voor je mag worden.

 

Wat moet je doen om kans te maken?
Laat een comment achter met daarin jouw huidige e-mail adres (in het daarvoor bestemde vakje) en de reden waarom jij dit pakket zal moeten winnen. Wat zijn jouw doelen voor het nieuwe jaar bijvoorbeeld? Wil je extra kans maken op dit pakket? Deel deze actie dan op Instagram en tag Linda’s Wholesome Life erin. Volg je mij op Instagram, dan maak je nóg een extra kans. De winnaar krijgt 6 januari 2020 persoonlijk bericht van mij.

Mobiele versie afsluiten