Site pictogram Linda's Wholesome Life

Video | Hoe het Jip vergaat na de aanrijding én operatie

Als dierenliefhebber dacht ik mijn portie pech met Jip (na een aantal poezen gevechten) wel gehad te hebben. Niets was minder waar. Op dinsdag avond 15 september werd Jip aangereden en begon het lange en spannende herstel proces. Dat hij de aanrijding én de operatie heeft overleefd is en blijft een wonder. Dat de weg naar beterschap niet makkelijk was voor ons, en zeker voor Jip, wil ik jullie in deze video laten zien. Het is geen melodramatische video geworden, maar geeft wel een mooi beeld van Jip zijn revalidatie. En ook laat ik de röntgenfoto’s zien die aangeven dat hij door het oog van de naald is gekropen.

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Waarom ik deze video deel is heel simpel. Ik wil mensen graag laten zien wat er na de aanrijding gebeurd. Het kan iedereen overkomen dat je een dier aanrijd, maar hoe jij erop reageert, dat maakt het verschil. Degene die Jip heeft aangereden is doorgereden. En mocht diegene kijken (waar ik de kans klein van acht, maar het zal goed een buurtbewoner kunnen zijn) dan hoop ik dat diegene voortaan beter zal handelen. Want een ongeluk zit nou eenmaal in een klein hoekje.

Met Jip gaat het nu goed. Op dit moment zijn we 7 weken verder na de operatie en loopt hij vrolijk rond in huis. Dat het met hem zoveel beter gaat maakt mij zó intens gelukkig.

 

Heb jij weleens iets geks meegemaakt met jou dier of het dier van een ander?

Mobiele versie afsluiten