Site pictogram Linda's Wholesome Life

Stijlgids | Welke trends moet jij in je kast hebben aanstaande lente?

Hi fashionista’s! Heb jij zin om je onder te dompelen in tropische Thaise printjes, vrolijke kleuren en toffe accessoires? Dan ben je hier aan het juiste adres want ik laat jou kennis maken met de nieuwe ontwikkelingen op mode gebied en trends. Om jou herfst dip de das om te doen zal ik jullie de nodige vrolijke nieuwe collecties laten zien die je SS16 in de winkels kunt verwachten. Van pastel kleuren en aarde tinten tot mooie stoffen en vrouwelijke prints, alles mag aankomende lente! Ik kreeg een sneak preview bij Oona Amsterdam en vandaag laat ik jou er graag meer van zien. 

 

Pastel kleuren & aarde tinten

Aankomend lente seizoen zien we zeker de geliefde pasteltinten weer terug, samen met de aarde tinten. Draag jij graag en paar rustige basis items die wat wijder vallen, dan zit je deze lente helemaal goed. We zien vooral zachte materialen, stoffen en opvallende vormen in tops en broeken. Afgemaakt met vrouwelijke hakken of een wat stoerdere schoen en leren accessoires. Bohemian Chique it is!

 

Tijdloze elegantie

 

Waarom saaie lingerie dragen als je met prachtige items kunt uitpakken? Omdat niemand het ziet? Dat is juist een reden om  lace bra te gaan dragen. Let’s give your self esteem a boost!

 

It is time to stand out, to make a statement

Je kunt je op en top vrouw voelen aanstaande lente en zomer met opvallende kleuren, prints en materialen. Het is tijd om eindelijk te dragen waar jij je lekker in voelt. Je hoeft je niet langer te verstoppen in een saaie outfit. Chique franjes en sierlijk vallende stoffen afgemaakt met een fantastische clutch om een statement te maken. Omdat het zo nu en dan heerlijk is om eens buiten de lijntjes te kleuren en met de items van Essentiel Antwerp ben je dan helemaal aan het juiste adres.

 

Opvallen zijn zeker de Thaise printjes, nu ik de tops en korte broeken zie vraag ik mij af waarom ik niet meer heb ingeslagen in Thailand. Ze zijn vrolijk en geven die heerlijke bohemian vibe.

 

 

Welke trend spreekt jou het meeste aan en zal jij zeker gaan dragen aankomende lente en zomer?

 


Mobiele versie afsluiten