Site pictogram Linda's Wholesome Life

Sfeer impressie fotoshoot voor Libelle 13

Nog niet zo heel lang terug kreeg ik een onwijs leuk mailtje in mijn inbox van de Libelle, of ik oren had naar een samenwerking. Omdat mijn berichten reeks ‘omarm je imperfecties’ perfect aansloot bij een item wat zij wilden gaan maken over imperfecties. Je snapt misschien wel dat ik zo enthousiast en vereerd was dat ik mijzelf moest dwingen er even over na te denken, wat mijn antwoord totaal niet beïnvloedde bleek later. Enthousiast mailde ik de volgende dag terug en niet veel later werd ik warm onthaald bij Studio Robert Alexander in Amsterdam voor een shoot.

Nog niet eerder werd mijn make-up verzorgd, mijn haar gedaan en werd ik van top tot teen gestyled. Ik voelde mij echt een prinses en keek mijn ogen uit bij alle prachtige producten en items, want wat is het gek als een klein team zich bezig houd met jou looks, en jij hoeft alleen te gaan staan voor de foto. Wat onwijs gek, onwerkelijk en leuk! Mijn lieve vriend had ik meegenomen zodat ik mij zo goed mogelijk op mijn gemak zal voelen en hij was zo lief om wat sfeeshotjes te maken van die bewuste middag. En deze wil ik vandaag graag met jou delen!

Klik hier wanneer je de video niet kunt zien en zet je hem in HD voor de beste kwaliteit?

Het artikel zal een verlenging zijn van mijn eerder verschenen blog artikelen over het omarmen van je imperfecties. En dat is wat wij gedaan hebben, mijn imperfectie fotograferen. Het resultaat zie je in Libelle 13 en ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie weten over welke imperfectie ik het heb.

En ik wil graag afsluiten met een bedankje naar Libelle, jullie hebben mij zo een heel stuk dichterbij gebracht bij het omarmen van mijn imperfectie, na deze onvergetelijke dag!

Mobiele versie afsluiten