Site pictogram Linda's Wholesome Life

Review | P.s. I love You lipsticks Primark

Dat de Primark er alles aan doet om de producten er niet lowbudget uit te laten zien kan ik wel waarderen. De mooie zwarte hulzen, de gouden catchy teksten (alleen al daarvoor wil je ze aanschaffen) en de doorzichtige hard plastic bodem met daarin de kleur van de lipstick.

Het enige wat de lipsticks wel missen is een bijpassende naam voor de kleuren, dat vind ik dan wel erg jammer, dit had de lipstick helemaal af gemaakt. De kleuren die ik vandaag gaan reviewen vielen bij mij goed in de smaak. Het is een wat zachtere peachy/roze kleur, een neon roze (lijkt haast een dupe van Candy yum-yum!) en een mooie volle rode lipstick.

De zachte roze/peachy kleur is een mooie kleur, en gemakkelijk te swatchen. Op de middelste kleur moet ik aardig mijn best doen om een mooi gepigmenteerde swatch te kunnen maken, net als de rode kleur die je als laatste ziet en eigenlijk niet meer zo rood is als in de huls. Tijd om de lipsticks uit te proberen!

De zacht roze peach lipstick glijd gemakkelijk over je lippen heen, geeft een mooie glans en alhoewel de kleur een beetje in de lijntjes trekt ziet het er best mooi uit.

De Candy Yum-Yum dupe doet het iets minder op de lippen, ik heb er moeite mee om hem mooi en egaal aan te brengen. Je kan ook duidelijk zien dat hij op de binnenkant van mijn lippen helemaal niet pakt. De kleur is iets minder fel dan ik gehoopt had, op mijn hand was hij namelijk wel echt neon roze, maar miste alleen de blauwe ondertoon om écht een dupe te zijn van de MAC lipstick Candy Yum-Yum.

De rode kleur doet mij een beetje denken aan de lipsticks die je bij een zwarten pieten smink pakketje krijgt (no offence). Mijn persoonlijke voorkeur gaat dan ook meer uit naar een matte rode lipstick en dat is deze duidelijk niet.

Conclusie

De lipsticks zien er goed uit, dat het een budget lipstick is van de Primark zie je er eigenlijk niet vanaf. Tot de naar de kwaliteit gaat kijken, de lipsticks doen mij denken aan de kinder make-up setjes, qua geur en pigmentatie. Leuk voor meiden die beginnen met make-up of kinders die zich voor de gein eens op willen maken (been there, ook ik wilde vroeger trouwen in d etrouwjurk van mijn moeder, met mooie make-up en mijn broertje als ‘dominee’). Maar of het ook echt een aanwinst is voor een lipstick liefhebber? Nee, zeker niet. De kleuren blijven op je lippen liggen waardoor het na een uur ook alle kanten opgeschoven is en ook lijkt te verdwijnen, een hapje en een drankje doet de lipstick gelijk de das om.

Je vind de lipsticks bij de beauty afdeling van de Primark voor €1,50.

Ben jij bekend met de beauty producten van de Primark?

Mobiele versie afsluiten