Site pictogram Linda's Wholesome Life

OPI Birthday Babe

De nagellak flesjes van OPI zijn altijd goed te herkennen, het design is mooi, strak en je kunt direct zien welke kleur je voor je neus hebt. Hiernaast zijn de flesjes ook best groot, ze bevatten maar liefst 15 ml nagellak, waardoor je jou nagels heel wat keren onder kan dompelen in een mooi OPI kleurtje.

De kwastjes zijn iets waarin OPI zich onderscheid, ze zijn lang, van een gemiddelde breedte en zorgen ervoor dat je de nagellak zonder enige moeite perfect over je nagel kan verdelen.

You know I’m a sucker for details!

Hier heb ik twee laagjes nagellak aangebracht op een basecoat, en ik moet zeggen dat de structuur van het lakje mij direct aan mijn eerste nagellak van Marc Jacobs doet denken met een opvallende plastic achtige ‘wet look’. En allereerst de kleur, wat is hij gaaf! Het lakje lakt fijn, dekt mooi en voor de pigmentatie had ik eigenlijk geen tweede laag aan hoeven brengen. Wel droogt hij jammer genoeg wat minder mooi op, ik krijg bubbels en hij wilt niet hard worden. Jammer. Misschien vloekt hij met mijn basecoat, al heb ik daar met andere OPI lakjes geen problemen mee. Hopelijk is het daarmee te verhelpen want het is een gewaagde kleur die ik graag vaker wil gaan dragen!

 

Met welke kleur stap jij uit je comfort zone?

 

Mobiele versie afsluiten