Site pictogram Linda's Wholesome Life

OOTD | Vive la Paris!

Bonjour Mesdames et Messieurs, wat een prachtige nazomer dag was het in Parijs! Met mijn rode camera tas, hoedje en blouse dompelde ik mij een dag onder in de wereld van de Fransen. Het enige wat anderen deed vermoeden dat ik een toerist was, was waarschijnlijk een klein detail, mijn camera. En heel misschien het feit dat ik geen woord frans spreek, maar dat ter zijde. Voor ik jullie mijn vlog van dag 2 laat zien, show ik eerst mijn vers geshopte outfit aan jullie! Êtes-vous prêt? Of iets in die richting..

De architectuur van deze Franse stad is er een die mij iedere keer weer aanspreekt, of het nou op een foto is die ik zelf maak, via Google vind of wanneer ik het op t.v. zie. In iedere Europeese hoofdstad zoek ik het ‘Parijs-gevoel’, en al reizende kom je erachter dat er geen stad is als deze. En thank God, maar 4 goede uren rijden van mijn voordeur! Just sayin’, je kan het slechter treffen.

But let’s talk about fashion. Ik moet eerlijk zeggen dat ik, na het zien van de fashion show van Promiss en na een bezoekje te hebben gebracht aan de winkel, erg enthousiast ben geworden over het merk! De doelgroep van Promiss is een stijlvaste vrouw, die wel met de tijd meegaat. En alhoewel ik voor mijn gevoel er ’te laat’ achter kom dat deze winkel weleens in mijn vaste winkel routine thuis hoort, begint de doelgroep vanaf 25. En ben ik er, gelukkig, op tijd bij!

Ik draag: 
Blousetuniek – Promiss 
Broek – Miss Etam
Hoedje – Her Fashion Box
Zonnebril – Marc by Marc Jacobs
Camera Bag – & Other Stories
Schoenen – Timberlands

De blouse zit heerlijk, is totaal iets anders dan ik verwacht had te gaan kopen bij Promiss, maar doordat hij niet allerdaags is past hij goed bij mij. Net als deze heerlijke broek van Miss Etam, hij hoort thuis in de ‘jogger familie’, maar heeft een hele sjeike uitstraling. Deze broek zal vast en zeker gezelschap krijgen van andere broeken met dit model. Hij zit heerlijke en de stof is prachtig. Casual is jaren mijn tweede naam geweest en daar wil ik verandering in gaan brengen door wat tijdloze en klassieke items aan mijn garderobe toe te voegen. En ik denk dat ik met deze aankopen aardig op weg ben.

Au revoir lieve lezers, tot morgen!

Mobiele versie afsluiten