Site pictogram Linda's Wholesome Life

New In | Sapbeker met rietje


De bekers zijn leuk en erg handig. Zo kan onze Jip niet in mijn glas hengelen, kan ik een beker met fruit en water (wat ook naast dat het leuk staat ook erg lekker is) makkelijk in de auto meenemen en buiten neerzetten zonder er van alles in mijn drinken gewaaid of gevallen is.

Het design en de tekst zijn in principe hetzelfde als de glazen bekers van de Action, deze koop je ook met een deksel (zilver) en een papieren rietje. Deze bekers hebben gekleurde doppen zoals je bij een jam potje tegenkomt, samen met een plastic en gekleurd rietje.


Het leuke van deze bekers is dat zij met 3 verschillende kleuren doppen komen, zo heb je een groene, een blauwe en een rode. De bijbehorende sapkannen komen in 4 kleuren, hier is ook een gele dop bij.

En met vers fruit erin ziet het er super leuk uit, dat maakt het nog aantrekkelijker om te drinken en dagelijks de 2 liter water te halen.


Deze glazen drinkbekers met gekleurde dop en rietje zijn verkrijgbaar bij de Makro, en daar moet je dus wel een pasje voor hebben, voor €0,79 zonder B.T.W. en €0,96 met B.T.W. 

 

Wat vind jij van deze bekers met gekleurd deksel?

Mobiele versie afsluiten