Site pictogram Linda's Wholesome Life

New In | Chanel

Enigszins onwennig kan ik onze ontmoeting wel noemen, ik keek naar jou, jij keek naar mij. En even leek ik er met een ander vandoor te gaan. Ik voelde de spanning, net als jij. Even wist ik niet of ik er goed aan zou doen, maar toch ging ik voor de bijl en rekende mijn eerste aankoopjes van Chanel af. Een item van dit merk stond al lang op mijn wishlist, en als je dan eindelijk van jezelf iets uit mag zoeken voel je jezelf als een kind in een snoepwinkel. Na eindeloos wikken en wegen heb ik de knoop, nadat het product was aangebracht, doorgehakt. Ik was om, verliefd en verkocht! Terwijl ik de blushes van Chanel op mijn hand aan het swatchen was viel mijn oog op een roze blush, terwijl ik langzaam verliefd werd kwam er een verkoopster van Ici Paris naar mij toe. Een peach kleur zou mij beter staan, beter bij mijn huid passen en een natuurlijker effect geven. Nadat ze hem had aangebracht snapte ik wat ze bedoelde, dit is mijn kleur.

Na het lezen van een aantal reviews over mascara´s kwam er eentje steeds duidelijk naar voren. Le Volume de Chanel. En met 40% korting was dit een koopje die ik niet kon laten liggen.

De reviews van beide producten hebben jullie nog van mij tegoed. Wel wil ik vast mijn aankoopjes met jullie delen, omdat ze zo heerlijk luxe aanvoelen en ook nog eens super fotogeniek zijn. Mon premier amour de Chanel.Wat zijn ze mooi! En ik ben heel erg benieuwd hoe ze mij in gebruik gaan bevallen.

Ben jij al voor de Chanel bijl gegaan?


Mobiele versie afsluiten