Site pictogram Linda's Wholesome Life

My Daily Lifestyle | Awesome autumn

♡ Ik ruimde mijn kast op en holy moly wat kan dat een werk zijn! Uitzoeken, kleding passen, wikken en wegen. Het blijft lastig o je kast up-to-date te houden terwijl je gewicht steeds schommelt. Wat wél weg kon doneer ik en kan je shoppen bij het nieuwe kopje B L O G S A L E op le blog. 

♡ Ik werd verrast door een pakketje van The Body Shop. Ik mocht hun nieuwe nagellakjes testen en als bedankje kreeg ik deze heerlijke Frosted Cranberry hand cream en zeepje, passen mooi bij de body butter die ik nog heb van afgelopen winter. 

♡ Mooie herfst luchten, het lijken wel watjes! 

♡ White musk is echt mijn favoriete luchtje van afgelopen week, en ik kocht een limited edition lipstick van de MAC holiday collection. Uit de Heirloom lijn. Durft iemand een gokje te wagen welke lipstick ik scoorde?

Gisteren was het ein-de-lijk weer mooi weer na een paar hele donkere dagen. Ik trok mijn Timberlands uit het vet en strikte mijn moeder als fotografe. En een dikke shout out for my mams, terwijl ze Instagram nog maar net heeft ontdekt, heeft ze gewoon al 2000 Instagram volgers! (Iets met vers gebakken appeltaart.. nommm!) En een Bennie foto bomb!  

Afgelopen week had ik het lichamelijk niet helemaal op de rit, rustig achter de computer foto’s bewerken vind ik heerlijk op zulke dagen. En hier haal ik dan ook erg veel voldoening uit. Het haantje op de foto speelt de hoofdrol in de nieuwe online serie waar mijn lief aan meewerkt. Tijdens de liveshow vorig weekend mocht ik de fotograaf uithangen, en dan thuiskomen en zien dat de foto’s gelukt zijn, heerlijk! 

Gisteravond ben ik naar Eindhoven afgereisd om Glow te bekijken. Er loopt een route door Eindhoven, en omdat het dé stad van de liefde is word je getrakteerd op mooie licht spektakels. Daar gaan jullie aankomende week wel wat van zien, zelfde tijd en op dezelfde zender. Vandaag word een rustige zondag, hopelijk wat bloggen en uitrusten.

Aankomende week staat er weer een blog uitje op de planning, een event in Amsterdam waar ik lieve Svenja ga zien! Verder wat artsen bezoekjes en blogjes uitwerken. Lichamelijk voel ik dat de herfst echt aangebroken is, en omdat de elle-lange antibiotica kuur over een paar dagen ein-de-lijk afgelopen is krijg ik extra behandelingen (afgelopen donderdag was de eerste) voor mijn ME & reumatische klachten. Een grote lichamelijke opruiming laten we maar zeggen. En ga ik mijn nieuwe MAC lipstick uittesten, wat blijft dat toch leuk!

 

Hoe gaat het met jou?

Ga jij vandaag nog iets leuks doen?

Mobiele versie afsluiten