Site pictogram Linda's Wholesome Life

Maybelline Megawatt Super Stay lipsticks

Maybelline, what can I say? Dit merk is een van de eerste merken waar ik mijn zakgeld voor in wilde leveren. Goedkoop is het niet voor een tiener, maar tevreden was ik wel altijd. Toch heeft het weer een poos geduurd voor mijn oog weer op een nieuwe Maybelline lipstick liet vallen, en met deze twee Megawatt lipsticks was het raak. De lijn kennen we al en deze 2 kleurtjes zijn afgelopen zomer aan de collectie toegevoegd.

De huls doet sjiek aan met zijn doorzichtige huls, gekleurde binnenkant, witte dop met zilveren accenten.

Ik nam de kleuren Flash of Fuchia (135) en de iets lichtere 125 Coral Beams (125) mee.

De kleuren staan erg mooi in de huls, en zien er niet alleen uit als snoepjes, ze ruiken ook nog eens heerlijk zoet! Wat het aanbrengen helemaal een feestje maakt.

Zoals je wel kunt zien komen de kleuren op de swatch helemaal goed tot hun recht, Flash of Fuchsia is lekker fel en Coral Beams doet mij meer aan Pink Friday ala Nicki Minaj stijl lijken.

Coral Beams 125

Deze lichte lipstick, ik weet niet wat er mee is, maar hij pakt niet lekker op mijn lippen. Ik moet er wat moeite voor doen om hem netjes aan te brengen (doordat hij mat is gaat dat wat stroever). En op mijn lippen komt hij niet helemaal tot zijn recht.

Het kan goed aan mijn lippen liggen hoor, dat deze wat minder pakt. Ik zal hem binnenkort nog eens een kans geven. Want eerlijk gezegd vind ik het wel een lief kleurtje!

Flash of Fuchsia 135

Flash of Fuchsia is helemaal my cup of tea! Wat knalt deze kleur mooi van mijn lippen af. Opnieuw moet ik er wel een beetje moeite voor doen om hem mooi op mijn lippen te krijgen en hier blijft hij dan ook echt wel een paar uur muurvast zitten.

Wat een prachtige kleur, mooi gepigmenteerd, droogt de lippen niet uit en ja.. die kleur!

Conclusie

Lipsticks die beloven 14 uur mooi op je lippen te blijven zitten, ik vraag mij af wie dat ooit zal redden. Er zal in de tussentijd toch ook gegeten en gedronken moeten worden?
Waar Coral Beams flopt op mijn lippen, maakt Flash of Fuchsia het ruimschoots goed. Hij is mooi mat, ruikt lekker en blijft zeker een paar uur muurvast en mooi zitten. Na een maaltijd wenst hij wel bijgewerkt te worden en een drankje, dat kan hij prima hebben. Een flink pluspunt is toch wel dat hij ondanks dat hij mat is, niet uitdrogend is. Verwijderen met micellair water gaat oké, wel eindig ik dan graag met een lipscrub van Lush om de laatste kleurresten te verwijderen.

Deze lipsticks vind je in de schappen bij de drogist voor €12,99.

 

Maak jij ook weleens een kleuren uitstapje in de wintermaanden?


Mobiele versie afsluiten