Site pictogram Linda's Wholesome Life

Matte Clay Concealer – The Body Shop

The Body Shop Matte Clay Concealer vegan

The Body Shop Matte Clay Concealer veganHeb je een paar slechte nachten gehad, stress of moet je binnenkort een nachtje doorhalen? Deze Matte Clay Concealer (vegan) biedt een goede dekking en laat de donkere kringen en onzuiverheden op je huid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het geeft je een frisse blik. En dat is fijn, het laatste wat je wilt is dat iedereen gaat vragen of je wel goed geslapen hebt.

 
 

Matte Clay Concealer

 
 

 
 

The Body Shop Matte Clay Concealer

The Body Shop heeft begin dit jaar een aantal fijne nieuwe producten uitgebracht, deze vegan Matte Clay Concealer is daar één van. Hij heeft een sterke dekking, en is tegelijkertijd een luchtige en matte concealer. Ideaal om onzuiverheden en donkere kringen onder je ogen aan te pakken, zonder daarbij jouw poriën te verstoppen.

De nieuw Matte Clay Concealer is verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende tinten die goed aansluiten op de Matte Clay Foundations. Maar eigenlijk werk hij fijn met alle producten van The Body Shop. Zelf combineer ik het met mijn BB Cream van TBS.

Zelf mocht ik de Matte Clay Concealer in de tint 026 Tamerza Dune ontvangen.

De Matte Clay Concealer is verkrijgbaar voor €9,00 (1,5 gram).

 
 

 
 

Deze concealer laat zich gemakkelijk aanbrengen met een concealer kwast (of een gewone platte kwast voor wie geen heel arsenaal aan kwasten heeft). De dekking is goed (fullcoverage) en het eindresultaat is mat. De Matte Clay Concealer is verrijkt met tea tree-olie en ghassoul-klei. Beiden zorgen ervoor dat jouw huid verzorgt wordt en er tegelijkertijd ook zuiverder uit zal zien. Daarnaast is hij vrij van minerale oliën, petrolatum en geschikt ieder huidtypen. En dus zeker ook voor de gevoelige huid.

Complete lijst met ingrediënten:
Isocetyl Stearoyl Stearate, Isononyl Isononanoate, Hydrogenated Polydecene, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cera Microcristallina / Microcrystalline Wax / Cire microcristalline, Mica, Polymethyl Methacrylate, Silica, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax / Cire de carnauba, Synthetic Wax, Moroccan Lava Clay, Tocopheryl Acetate, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Lauroyl Lysine, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil / Tea Tree Leaf Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, [+/- CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides].

 
 

  

Een natuurlijke dekking, de gehele dag

Ik vind deze concealer heel erg fijn in gebruik. Hij belooft sneldrogend te zijn en dat is hij ook zeker. Als eerste breng ik mijn BB cream aan, vervolgens de concealer met een simpele concealer kwast van de Hema – it does the job. Hierna poeder ik mijn gehele gezicht af en hiermee ‘zet’ ik mijn make-up voor de rest van de dag. De concealer blijft de hele dag door netjes zitten en hoopt niet op in de fijne lijntjes. Daarnaast geeft hij een natuurlijk effect, en dat vind ik fijn, mijn nachtrusten zijn de laatste tijd niet meer wat ze geweest zijn. Maar dat zie je gelukkig niet aan mijn ogen!

 
 

Gebruik jij dagelijks een concealer, of alleen als je het nodig hebt?

 

 

  

 

 

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

Mobiele versie afsluiten