Site pictogram Linda's Wholesome Life

L’Oréal Blackbuster Super Liner

Het design spreekt mij wel aan, hij is iets dikker dan een gemiddelde eyeliner, maar dat stoort mij niet. Op de een of andere manier geeft het mij wat meer houvast. Zwart en gouden details, gewoon netjes.

Deze eyeliner is in stift vorm met een inktzwarte intensiteit, dat hij mooi zwart is vind ik erg belangrijk. Ook ben ik blij met de harde punt, kwastjes zijn voor mij niet te doen (iets met teveel kracht zetten en vaak wat stijve handen door het label Fibromyalgie) en een stijve punt is dan een uitkomst voor mij. Zo kan ik nauwkeurig te werk gaan zonder al te veel te verpesten.

Deze liner is in het leven geroepen op mooie dikke, strakke en ultra zwarte lijnen te creëren. Ik wil juist met deze stijve punt een ultra dunne lijn gaan zetten, dat word nog een uitdaging!

Swatchen

Zoals je op de swatch goed kunt zien kun je zowel dunne als dikke lijnen tekenen met deze Black Buster. De inkt vloeit mooi op mijn huid, is mooi zwart en droogt ook vrij snel op. Ik ben benieuwd hoe hij het op de huid doet!

Hallo strakke lijn!

Na een middagje eyeliners tekenen (oefening baart kunst en ik moet het fingerspitzengefühl weer even terugkrijgen) ben ik gelukkig tot een vrij dunne lijn gekomen. Omdat mijn oogleden vrij ver naar beneden komen lijkt een lijntje anders mijn ooglook al snel op te eten.

Nu, met een dunne lijn, heb ik het idee dat ik meer diepte in mijn looks kan creëren. Iets waar ik heel erg blij mee ben, omdat ik van mening ben dat een eyeliner een look helemaal af kan maken!

Conclusie

Ik ben tevreden, na een paar keer oefenen lukt het mij al beter om een lijn te zetten, al moet ik zeggen dat ik moeite blijf houden bij de buitenste einden. Graag zal ik eens de perfecte wing willen maken, maar dat vind ik het aller, aller lastigste met die overhangende oogleden. Wanneer ik mijn huid strak trek maak ik de mooiste lijnen die na het loslaten transformeren tot kleine stompjes.

De eyeliner zelf vind ik fijn werken, de zwarte kleur is ook echt zwart, de stijve punt vind ik echt een voordeel (zo maak ik minder snel een foutje) en hij blijft de gehele dag mooi zitten. Met micellair is hij ook zo weer van mijn huid verdwenen, een hele fijne bijkomstigheid!

Je vind deze BlackBuster Super Liner van L’Oréal bij een parfumerie, Bol.com of drogist voor €12,99.

 

Heb jij je perfecte eyeliner al gevonden?

 

P.S. deze eyeliner vind je in het Lifestyle by Linda Kerstpakket waar jij kans op maakt!

 

Mobiele versie afsluiten