Site pictogram Linda's Wholesome Life

Linda’s Wholesome Life

Linda's Wholesome Life
Hi welkom! Je ziet het goed, na jaren lang met veel plezier geblogd te hebben onder de naam Lifestylebylinda.nl ga ik verder onder een nieuwe naam. Zelfde zender, nieuw jasje. In het artikel van vandaag leg ik uit waarom ik voor een nieuwe blog naam heb gekozen. En wat je van dit vernieuwde platform kan verwachten. Maar niet voordat ik je eerst welkom heb geheten op Linda’s Wholesome Life!

 

About time

 

 

Life is a journey

Net als een bloem groei ik, bloei ik en verwelk ik. Het is een aaneenschakeling van momenten, van groeien en van vallen. Het leven is een reis en mijn leven is niet anders. Door de jaren heen verzamelen we wijsheden, lessen en dromen. Je neemt de mooiste mee, je plukt de dromen die binnen handbereik liggen en schuif de doelen die lastig lijken vooruit. Ik ben goed geworden in uitstellen van dromen. Omdat het even niet uitkomt, omdat mijn zieke lichaam het niet toelaat en omdat we altijd nog ‘later’ hebben.

Afgelopen maanden zijn een intense reis geweest. Het was emotioneel, moeilijk maar ook heel erg mooi. Ik bloeide op de juiste momenten en mijn blaadjes verwelkten op het juiste moment. Zodat ik weer even een stap terug moest doen. Om te helen, om alles op een rijtje te zetten. Om vervolgens nieuwe plannen te maken. Nieuwe dromen te krijgen en meer dromen te willen plukken.

Mindere tijden geven nieuwe inzichten. Wat zal ik anders willen doen? En waarom wachten tot een later moment? Ik ben er heilig van overtuigd dat wanneer je iets wilt veranderen, je dit ook direct moet doen. Van uitstel komt namelijk afstel. Omdat er weer iets tussen komt, of misschien wel omdat angsten groter worden. Maar wat mij al deze maanden bij is gebleven is het volgende;

 

 

Vervolgens besloot ik weer hard aan mijn gezondheid te werken. Ik deed aan self education, want kennis is macht. Besloot het roer weer over te nemen, en het leven naar mijn hand te buigen. Dit begon met het aanscherpen van mijn eetpatroon, meer rusten, meer slapen, doen wat ik leuk vind en mijn creativiteit laten vloeien. Laat het stromen, na de chaos komt bewustwording, en na het opruimen een mooi helder doel. Zolang ik maar één ben met mijn lichaam en geest, iets wat door een chronisch ziek lijf soms best een opgave kan zijn.

Lifestyle by Linda kreeg een nieuwe lay-out, ik besloot mijn Lightroom skills naar een hoger niveau te tillen. Door weer meer te gaan fotograferen kwam de zin in het ondernemen weer terug. Door het simpelweg te doen voelde ik weer plezier door mijn aderen stromen. En ik wist het, de naam Lifestyle by Linda dekt de lading van waar ik nu ben en sta niet langer.

 

 

Linda’s Wholesome Life

Eerlijk gezegd bevind ik mij al langer op een kruispunt. Met het idee of het allemaal wel genoeg is. De naam Lifetsyle by Linda, ik voelde het al langer niet meer. Maar overhaast iets veranderen zonder er 100% achter te staan, zo ben ik niet. Na de chaos en het laten stromen van alles wat er in mij op borrelde kwam het plots bovendrijven. En wist ik dat Linda’s Wholesome Life de lading van een healthy lifestyle met respect voor de aarde dekte.

 

 

Wat kun je op Linda’s Wholesome Life verwachten?

↠ Dierproefvrije cosmetica en beauty reviews
↠ Inspirerende reizen
↠ Mijn Fair Fashion journey (conscious, preloved en vintage)
↠ Gezonde recepten (vegan – plant based)
↠ Interieur
↠ Gezonde levensstijl
↠ Persoonlijke updates over mijn leven, soms over mijn leven als chronisch zieke
↠ My journey to a wholesome life

 

Het hele proces van vegan gaan eten, het introduceren van wholefood in mijn eetpatroon. Het overstappen op dierproefvrije cosmetica en meer oog hebben voor vegan cosmetica. Mijn Fair Fashion journey. En alle inspirerende reizen op zich. Alles komt samen in een Wholesome Life. Mijn gezonde levensstijl, waarmee ik onder een nieuwe naam meer mensen hoop te inspireren. Want het leven is te kort om dingen niet te doen, om dromen niet te plukken en om jezelf vol te stoppen met junk food. Ik heb één leven en dat wil ik zo goed mogelijk indelen. En daarom weet ik dat fouten maken niet bestaan, en dat dingen waar ik niet tevreden over ben mij wel hebben gebracht waar ik nu ben. Daar ben ik dankbaar voor, zo onwijs dankbaar. En ik hoop dat ik jou, jullie en mijn lieve vaste lezers hier nog vaker mag ontvangen.

 

P.s. alle social media kanalen zullen ook voorzien worden van een nieuwe naam. Wie mij volgt hoeft dus niet opzoek te gaan naar een nieuw account. Voor wie mij nog niet volgt, je vind mij o.a. op Instagram, Twitter, Bloglovin’ en Facebook onder de naam Linda’s Wholesome Life.

 

Let me know what you think!

 

 

Mobiele versie afsluiten