Site pictogram Linda's Wholesome Life

Lifestyle Sunday | Somethin’ colorful & cookies

Het Paas weekend heb ik thuis doorgebracht bij mijn eigen familie en bij mijn schoonfamilie. We hebben vooral heerlijk gegeten, de gourmet ging 2e Paasdag aan (yes!) en wij sloten af met oude video banden, ik heb mij heel goed vermaakt en vooral veel gelachen om onze gezinsvakantie in 1997 in Australië. De feestdagen brachten wij door bij familie Down Under en onze (van mij en mijn broertjes) piepstemmetjes waren om te lachen, net als mijn uit proportie gegroeide benen (gelukkig is het aardig recht getrokken) en onze domme acties. 

Wat vinden jullie van onze nieuwe tochtstrip? 

Yay, slip-ons en bloemetjes in het gras, het is écht lente! En wat ben ik dol op dit weer, het maakt mij zo vrolijk!

Mijn Paasoutfit vond ik wel foto waardig met deze lieve zachte kleurtjes, de grijze sokken zijn steunkousen, en het leuke vind ik dat je dat er niet vanaf ziet! 

Buiten in het zonnetje las ik het engelse magazine Hunger. Ik zeg wel lezen, maar dit mega boekwerk staat bol van de prachtige foto’s en kunstzinnige kiekjes. Zo fijn om inspiratie op te doen. 

Ik maakte een heerlijke schaal met koekjes, gevuld met walnoten en cranberry’s. Ze waren delicious (thanks John!) en het recept verschijnt snel op le blog. 

Snapchat jij al?

Ken jij het redelijk nieuwe fenomeen Snapchat al? Ik vind het zo leuk om foto’s en filmpjes te sturen en te ontvangen, het leukste is dat ze na een aantal seconde weer verdwijnen en dat maakt het interactiever dan Instagram en Whatsapp. Ik kan erg lachen om de filmpjes van vrienden, Rutger (Furtjuh), behind the scenes filmpjes van Negin Mirsalehi en The Queen of Jetlag. Ook lijkt het mij erg leuk om elkaar te volgen op Snapchat, drop jij jou account hieronder? Mij kan je vinden onder de naam: LindaVandel.

Wat is het toch onwijs genieten met het mooie weer! Jammer dat het zonnetje zaterdag wat uitbleef maar de nieuwe weersvooruitzichten zien er goed uit. En dat maakt een hoop goed. Zaterdag avond sloot ik af met pannenkoeken in Buren (guilty pleasure 2.0) en vandaag heb ik een Birthday Afternoon Tea Dance (met andere woorden, een verjaardag). Fijn om het weekend met goed gezelschap af te sluiten. 

Hoe is jou weekend en ga jij wat leuks doen nu het echt lente is?

Mobiele versie afsluiten