Site pictogram Linda's Wholesome Life

Inspiratie | Zomerse outfits

I’m so Corny

Naast relaxen op het strand wil ik toch echt de mooie plekjes van Thailand gaan verkennen, net als ik dat graag op city trips en andere vakanties doe. Ik draag dan graag een luchtige outfit, maar wel met bedekte schouders om zon verbrande schouders te voorkomen. Ik merk dat de tijd namelijk onwijs snel gaat als je leuke dingen doet en dan schiet het insmeren er nog weleens bij in. Comfortabele schoenen en wat mooie sieraden om de look af te maken.

Love can be a beach with no shore

Uiteraard mag er ook gezond en gezwommen worden op vakantie, zeker op de prachtige stranden die Thailand rijk is. Een bikini uitzoeken is ieder jaar weer een terugkerende uitdaging, een bepaalde vorm en kleuren doen zoveel op een lichaam. Persoonlijk vind ik felle kleuren erg mooi en vrolijk, en wanneer ik goed bruin ben mag een zwarte of zelfs een witte bikini zeker niet ontbreken. En kleuren, ja, daar voel ik mij toch eigenlijk wel het lekkerst in. 

Just a little bit of your heart

Na een daagje sightseeing of zwemmen is het alweer tijd om terug te gaan naar de kamer, om even te relaxen, te douchen en mij klaar te maken voor het avondeten. Een luchtige outfit is voor de avond wel lekker, deze keer hou ik het vrij basic en kleed ik het wat aan met (rosé) gouden juwelen. Less is deze keer zeker more.

Be my baby

Na een paar vrij basic outfits is het ook weleens fijn om weer even goed uit te pakken, voor een fancy diner met le boyfriend of een drankje down town. Pak er een paar platte schoenen bij (misschien wel de slip-ons uit de eerste outfit) en je hebt er een heerlijke shop outfit aan. En is deze tas niet tof? Zo kan ik mijn camera gemakkelijk en ongemerkt meenemen, als blogger kan ik zelfs op vakantie niet zonder hihi!

 

Welke outfit is jou favoriet?

Mobiele versie afsluiten