Inspiratie | Zomerse outfits

zomerse outfits thailand inspiratie lifestyle by linda

I’m so Corny

Naast relaxen op het strand wil ik toch echt de mooie plekjes van Thailand gaan verkennen, net als ik dat graag op city trips en andere vakanties doe. Ik draag dan graag een luchtige outfit, maar wel met bedekte schouders om zon verbrande schouders te voorkomen. Ik merk dat de tijd namelijk onwijs snel gaat als je leuke dingen doet en dan schiet het insmeren er nog weleens bij in. Comfortabele schoenen en wat mooie sieraden om de look af te maken.
zomerse outfits thailand inspiratie lifestyle by linda

Love can be a beach with no shore

Uiteraard mag er ook gezond en gezwommen worden op vakantie, zeker op de prachtige stranden die Thailand rijk is. Een bikini uitzoeken is ieder jaar weer een terugkerende uitdaging, een bepaalde vorm en kleuren doen zoveel op een lichaam. Persoonlijk vind ik felle kleuren erg mooi en vrolijk, en wanneer ik goed bruin ben mag een zwarte of zelfs een witte bikini zeker niet ontbreken. En kleuren, ja, daar voel ik mij toch eigenlijk wel het lekkerst in. zomerse outfits thailand inspiratie lifestyle by linda

Just a little bit of your heart

Na een daagje sightseeing of zwemmen is het alweer tijd om terug te gaan naar de kamer, om even te relaxen, te douchen en mij klaar te maken voor het avondeten. Een luchtige outfit is voor de avond wel lekker, deze keer hou ik het vrij basic en kleed ik het wat aan met (rosé) gouden juwelen. Less is deze keer zeker more.
zomerse outfits thailand inspiratie lifestyle by linda

Be my baby

Na een paar vrij basic outfits is het ook weleens fijn om weer even goed uit te pakken, voor een fancy diner met le boyfriend of een drankje down town. Pak er een paar platte schoenen bij (misschien wel de slip-ons uit de eerste outfit) en je hebt er een heerlijke shop outfit aan. En is deze tas niet tof? Zo kan ik mijn camera gemakkelijk en ongemerkt meenemen, als blogger kan ik zelfs op vakantie niet zonder hihi!

 

Welke outfit is jou favoriet?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

21 Reacties

 1. 17 maart 2015 / 21:01

  Zowel de derde als de vierde outfit vind ik echt ongelooflijk gaaf! Zeker iets wat ik zou dragen.

 2. 17 maart 2015 / 20:42

  Prachtige items allemaal, ik word hebberig !

 3. 17 maart 2015 / 19:13

  Ik vind Just a little bit of your heart het leukste, maar pff nu heb ik al helemaaaal zin in de zomer!

 4. 17 maart 2015 / 18:21

  Dat this girl’s going places shirt is gaaf! Super zomerse en vrolijke outfits heb je gemaakt! Wat een heerlijk vooruitzicht dat je gaat genieten in Thailand deze zomer. Bijna bijna bijna!

  • Linda
   Auteur
   17 maart 2015 / 17:53

   Ik was er ook gelijk verliefd op haha! <3

 5. 17 maart 2015 / 14:01

  Wauw, die jumpsuit met die flamingo’s erop! <3

  • Linda
   Auteur
   17 maart 2015 / 17:54

   Ik vind hem ook echt onwijs tof <3

 6. 17 maart 2015 / 13:47

  Heerlijk… ik krijg er ook al zo’n zin in door dit weer!
  Snap dat je niet meer kunt wachten.

  Wat een leuk moodboards heb je samengesteld, love it!

 7. 17 maart 2015 / 12:22

  oh die bikini zo nice hele mooie zomerse outfits!

 8. 17 maart 2015 / 11:29

  Ik ga voor outfit 3, ik ben gek op felle kleurtjes en ripped jeans:)

  • Linda
   Auteur
   17 maart 2015 / 17:55

   Ik denk dat de ripped jeans het eerste is wat ik aan ga schaffen voor de lente <3

 9. 17 maart 2015 / 11:17

  Hele fijne inspiratiepost! Ik vind zelf de derde outfit echt superschattig. Alleen geen idee of de kleur me zou staan haha.

 10. 17 maart 2015 / 10:53

  hier word ik hartstikke blij van, leuke looks!

 11. 17 maart 2015 / 09:48

  Wat een heerlijke outfits ik krijg er helemaal de zon van in mijn bol! De laatste en tweede zijn echt mijn favoriet! Leuk artikel!

  • Linda
   Auteur
   17 maart 2015 / 10:37

   Leuk om te horen, dank je wel! 🙂

 12. 17 maart 2015 / 09:32

  Ik heb zo veel zin in de zomer! Het zonnetje komt steeds meer door! De playsuit en kanten instappers zijn echt favoriet bij mij ook ben ik nog op zoek naar een nieuwe mooie zonnebril!
  Liefs, Iris

 13. 17 maart 2015 / 09:03

  Leuke collage’s Linda, in een aantal herken ik echt duidelijk jou stijl terug. Fijne inspiratie ook, ik zeg; laat die zomer maar komen <3

  • Linda
   Auteur
   17 maart 2015 / 10:38

   Leuk om te horen Svenja! Ik kan ook echt niet wachten op een lekker zonnetje en heerlijke buiten temperaturen <3

 14. 17 maart 2015 / 08:32

  Wat een prachtige outfit, ik krijg nu wel heel veel zin in de lente!
  Liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dr. Hauschka handcrème & nagelstift

Lief zijn voor je huid is de boodschap die ik nu al twee keer van een Dr. hauschka therapeute meekreeg....

Sluiten