Site pictogram Linda's Wholesome Life

Feestelijke lippen | L’Oréal Ruby Opera

Alhoewel ik qua kleuren wel vrij vaak uitpak (ja ook als ik thuis ben of simpel een boodschap ga doen) -net als mensen iedere dag een reden hebben om een Mona feest toetje te eten-, grijp ik iedere dag dat het kan aan om mij op te maken. Zeker nu de kerstdagen eraan komen vond ik dat ik wel wat extra sparkles en glimmers mocht kopen en gebruiken (oh wat ben ik weer lief geweest voor mijzelf).

Het rode snoepje wat ik jullie laat zien is de kleur 304 Ruby Opera en komt in een witgouden huls. Prettig is dat je aan de buitenkant kan zien om welke kleur het gaat. De huls ziet er sjiek uit, maar voelt niet heel sjiek aan. Op de kaptafel doet hij het ook erg goed moet ik zeggen.

Doordat het een vloeibare lipstick is heeft de lipstick een hele mooie en zachte applicator. Deze neem gelijk voldoende lipstick op om jou lippen na een keer in te kleuren. Fijn is ook dat het product er gelijkmatig uit komt, dat vind ik wel erg fijn, zeker omdat ik (nog) geen lippotlood gebruik en het inkleuren aan de randjes soms wat lastiger kan zijn.

Mijn lippen hebben tijdens de koudere maanden extra verzorging nodig en ik word dan ook blij van een vloeibare lipstick die verzorgende oliën bevat. Hiernaast beloven de oliën (het is een mix van Arganolie, Lotusbloem olie, Rosa Canina fruit olie en Cameliazaad olie) de structuur en imperfecties van je lippen te vervagen (top voor de winter!), je lippen voller te laten lijken en versterkt het de kleur.

Ruby Opera Swatchen

Hier heb ik een enkele laag lipstick aangebracht. Duidelijk te zien is de dikte van de vloeistof en oogt wat dat betreft ook dikker dan een doorsnee lipgloss. De kleur pigmentatie is verrassend goed en de glinstering vind ik ook erg mooi. Heerlijk feestelijk!

Hoe leuk is dit, mijn nagellakje van L’Oréal matcht goed met de lipstick!

En tada! Dit is het eindresultaat op mijn lippen. Ik moet zeggen dat ik verrast ben door de mooie glans, het pigment en de geur van de vloeibare lipstick. Ik wil daar nog weleens hoofdpijn van krijgen maar dat is bij deze gelukkig niet het geval. De kleur is mooi rood, intens en de glans maakt hem extra feestelijk.

Conclusie

Het was even wennen om een lipstick met een applicator aan te brengen en ben dan ook nooit een lipgloss meisje geweest. Het dragen is voor mij dus best even wennen. Hij plakt niet, maar de substantie zit toch een stuk losser dat het bij mij nog weleens alle kanten op gaat. En laat ik even duidelijk zijn dat het aan mij ligt en niet aan het product, wat dat betreft is mijn liefde voor matte lipsticks een stuk handiger voor een kluns als ik. Verder ben ik enorm tevreden over het product. Na het eten moet ik hem wel bijwerken, maar een drankje kan hij goed hebben en blijft bij mij nu zeker 3 uur mooi zitten (nogmaals, ik ben er erg onhandig mee).

De L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick vind je bij o.a. de DA drogist voor €15,99.

 

Ben jij bekend met een vloeibare lipstick?

 

 

Mobiele versie afsluiten