Site pictogram Linda's Wholesome Life

Fabulous Friday | Luxe beauty producten

Noem het materialistisch, maat ik word enorm blij van mooie producten. Vandaag laat ik jullie beauty producten zien die mij een luxe gevoel geven. Of het nou een prachtige blush van Catrice is of een lipstick van MAC, in alle prijsklassen vind je producten die een hele luxe uitstraling kunnen hebben.

Iets wat duidelijk niet in dit rijtje mag ontbreken, zijn de producten van Marc. Marc en ik hebben een hele bijzondere relatie.  Alhoewel hij geen deuren voor mij openhoudt, mij nooit belt en dates plannen waarbij hij niet betaalt. Toch tovert dit lakje steeds weer een glimlach op mijn gezicht. Net als dit te schattige lakje van Revlon, met parfum.

Ondanks dat ik ook budget lipstick in mijn stash heb, gaat de voorkeur toch echt uit naar een lipstick van MAC of YSL. De vormgeving van de YSL lipsticks is haast al doorslaggevend, en dan heb ik het nog niet eens over de kwaliteit gehad. Met deze lipsticks durf ik alles aan, en het fijne is dat ze niet om het uur bijgewerkt moeten worden. Met uitgaan overleven ze een hapje en een drankje gemakkelijk! En hoe fabulous voel je je als je een limited edition lipstick van MAC hebt gescoord? Juist, dat bedoel ik!

Naast een liefde voor lipsticks heb ik ook een groot plekje over in mijn hart voor blushes. De een is kwalitatief heel mooi, de ander heeft een prachtige uitstraling. Deze illuminating blush van Catrice heeft het allebei.

Parfum mag in dit rijtje zeker niet ontbreken. Parfum is en blijft een populair cadeau met verjaardagen en feestdagen, een luxe cadeau waar ik graag iemand blij mee maak. Wanneer ik zelf een heerlijk parfum krijg spring ik ook een gat in de lucht. En de parfums van o.a.  Marc Jacobs, Dior en Michael Kors geven een heerlijk luxe gevoel. De geuren zijn heerlijk en blijven ook nog eens de hele dag hangen. Perfectie, en de flacons alleen al zijn een lust voor het oog.

Beauty producten van Chanel. Gekocht met bonnen of tijdens aanbiedingen. Chanel voor een ‘bodem prijs’, do I need to say more?

Oogschaduw draag ik bijna dagelijk. Omdat ik het heerlijk vind om mij op te maken, ik graag met kleuren speel en het nog leuker vind om iedere dag een andere look te dragen. Palettes van Urban Decay en mijn laatst ontdekte pareltje van *kuch* Marc stelen toch wel de show. De palettes zelf zijn al mooi, de kleuren zijn divers, goed gepigmenteerd en iedere keer ontdek je weer nieuwe tinten in een oogschaduw. Mijn MAC palette doet trouwens niet onder hoor, en mag dus ook zeker niet ontbreken in dit rijtje.

 

Welk product geeft jou het ultieme luxe gevoel?

 

Mobiele versie afsluiten