Fabulous Friday | Luxe beauty producten

1 copyNoem het materialistisch, maat ik word enorm blij van mooie producten. Vandaag laat ik jullie beauty producten zien die mij een luxe gevoel geven. Of het nou een prachtige blush van Catrice is of een lipstick van MAC, in alle prijsklassen vind je producten die een hele luxe uitstraling kunnen hebben.

7Iets wat duidelijk niet in dit rijtje mag ontbreken, zijn de producten van Marc. Marc en ik hebben een hele bijzondere relatie.  Alhoewel hij geen deuren voor mij openhoudt, mij nooit belt en dates plannen waarbij hij niet betaalt. Toch tovert dit lakje steeds weer een glimlach op mijn gezicht. Net als dit te schattige lakje van Revlon, met parfum.

3 copyOndanks dat ik ook budget lipstick in mijn stash heb, gaat de voorkeur toch echt uit naar een lipstick van MAC of YSL. De vormgeving van de YSL lipsticks is haast al doorslaggevend, en dan heb ik het nog niet eens over de kwaliteit gehad. Met deze lipsticks durf ik alles aan, en het fijne is dat ze niet om het uur bijgewerkt moeten worden. Met uitgaan overleven ze een hapje en een drankje gemakkelijk! En hoe fabulous voel je je als je een limited edition lipstick van MAC hebt gescoord? Juist, dat bedoel ik!

5Naast een liefde voor lipsticks heb ik ook een groot plekje over in mijn hart voor blushes. De een is kwalitatief heel mooi, de ander heeft een prachtige uitstraling. Deze illuminating blush van Catrice heeft het allebei.

2 copy

Parfum mag in dit rijtje zeker niet ontbreken. Parfum is en blijft een populair cadeau met verjaardagen en feestdagen, een luxe cadeau waar ik graag iemand blij mee maak. Wanneer ik zelf een heerlijk parfum krijg spring ik ook een gat in de lucht. En de parfums van o.a.  Marc Jacobs, Dior en Michael Kors geven een heerlijk luxe gevoel. De geuren zijn heerlijk en blijven ook nog eens de hele dag hangen. Perfectie, en de flacons alleen al zijn een lust voor het oog.

4Beauty producten van Chanel. Gekocht met bonnen of tijdens aanbiedingen. Chanel voor een ‘bodem prijs’, do I need to say more?

6Oogschaduw draag ik bijna dagelijk. Omdat ik het heerlijk vind om mij op te maken, ik graag met kleuren speel en het nog leuker vind om iedere dag een andere look te dragen. Palettes van Urban Decay en mijn laatst ontdekte pareltje van *kuch* Marc stelen toch wel de show. De palettes zelf zijn al mooi, de kleuren zijn divers, goed gepigmenteerd en iedere keer ontdek je weer nieuwe tinten in een oogschaduw. Mijn MAC palette doet trouwens niet onder hoor, en mag dus ook zeker niet ontbreken in dit rijtje.

 

Welk product geeft jou het ultieme luxe gevoel?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

14 Reacties

 1. 10 november 2014 / 20:49

  Ik word ook altijd zo gelukkig van mooie producten…
  En van het gebruiken ervan natuurlijk 😉

  UD, TooFaced en Mac staan momenteel toch wel bovenaan 😉

 2. 7 november 2014 / 22:53

  Wat een prachtige producten! Momenteel geeft Nars Albatross mij echt het ultieme luxegevoel 🙂

 3. 7 november 2014 / 19:09

  Wat een prachtige producten. Ik heb veel budget producten in mijn stash, maar ook een paar high end en toch ben ik op de high end producten enorm trots en daar krijg ik echt een gelukkig en blij gevoel van. Die blush van Catrice vind ik ook super mooi en wil ik zeker nog een keer aanschaffen.

 4. 7 november 2014 / 18:45

  Mooie producten , ik heb de blush van Catrice net gekocht

 5. 7 november 2014 / 17:30

  Van luxeproducten krijg je toch net iets meer dat gevoel van “yesss!’ eh 🙂 Mooie selectie heb je gemaakt!

 6. 7 november 2014 / 17:26

  Ik geniet ook van luxe producten, maar vind budget producten die goed zijn net zo leuk. Ik krijg dat luxe gevoel met mijn high-end skincare, heerlijk vind ik het. Maar ook alle parfums waar ik uit kan kiezen, Chanel, Dior, Gucci… ahhh love it ♥

 7. 7 november 2014 / 15:40

  Heerlijk 🙂 materialistisch of niet, ik geniet ook echt van luxe beauty producten.

 8. 7 november 2014 / 13:48

  Groot gelijk! Ik vind genieten van luxe beautyproducten echt niet materialistisch hoor! Dat vind ik meer met auto’s, huizen en aanziendingen en zo. Hier voel je je gewoon heerlijk vrouwelijk en verwend door. Geniet er maar van!

 9. 7 november 2014 / 13:38

  Wat een schattig lakje van Revlon! De producten van YSL geven mij een luxe gevoel, ik vind de uitstraling zo mooi!

 10. 7 november 2014 / 11:56

  Chanel for sure! Wat een prachtige producten!

 11. 7 november 2014 / 11:20

  Oh heerlijke producten! Mij geeft de blusher die ik van de Body Shop heb een luxueus gevoel <3

 12. 7 november 2014 / 11:03

  Wauw, wat een prachtige luxe producten. Wat dat betreft heb ik meer een zwak voor luxere producten dan voor budget make-up. Kan er zo van genieten om een mooie Chanel of MAC lipstick te kopen of cadeau te krijgen! En de Naked paletten van UD zijn echt verslavend mooi, love it!

 13. 7 november 2014 / 09:55

  Super mooie producten, ik ben echt dol op mooie verpakkingen! Die lipsticks zijn prachtig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Miss Etam | Winterinspiratie

Zo nu en dan krijg je mailtjes in je mailbox waar je heel erg blij van wordt. Dat heb ik...

Sluiten