Site pictogram Linda's Wholesome Life

Een ode aan de fiets én maak kans op een nieuwe hippe fiets! [winactie gesloten]

Dat Nederland een fietsland is, daar kunnen wij niet onderuit. Vooral in de stad doen mensen bijna alles op de fiets en vooral toeristen vinden dat heel bijzonder. Wij nuchtere Nederlanders draaien onze handen niet voor om. Ook ik fietste iedere dag fanatiek (door weer en wind) van het platteland naar school. Ik werd er fit van en vooral met mooi weer kon ik er ook enorm van genieten. Nu het zomerse weer aanbreekt (hoera!) is het nog fijner om op de fiets naar school, jou werk, de supermarkt, jou favoriete uitgaansgelegenheid en het park te gaan. Ben jij toe aan een nieuwe hippe oma fiets met een mooi rekje voorop? Of wil jij iemand graag verassen? Lees dan snel verder hoe je kans maar op deze mooie fiets! 

Leuke fiets weetjes

Wist jij bijvoorbeeld dat Nederland zo’n 32,000 kilometer aan fietspaden heeft liggen? En dat ruim 84% van de Nederlanders een fiets heeft om jaarlijks gezamenlijk zo’n 16 miljard kilometers af te leggen? Waarvan wij zo’n 14 miljoen ritten maken en dat wij daar in het weekend nog een flinke schep bovenop doen? In Nederland mag er dan het hele jaar door wel fanatiek gefietst worden, toch worden de meeste kilometers in de lente en zomer afgelegd. Fietsen is niet alleen goed voor jou gezondheid (mits je net zo’n haperend lichaam hebt als mij) en je bent nog eens goed en milieubewust bezig en draagt bij een duurzame samenleving. En is dat niet waar wij in deze tijd naartoe willen leven? Elektrische auto’s en duurzaam leven? Voor je het weet komen er biologische fietsen op de markt! (oké, meer een fabel dan een weetje) En omdat bewezen is dat vrouwen niet alleen beter auto rijden, wij dames en vrouwen ook veel sportiever zijn en meer fietsen! Vandaar vandaag mijn ode aan de vrouw. Aan jou, mijn lezer, bezoeker en de toevallige passant die vandaag naar mijn blog getrokken is door deze mooie fiets. Juist omdat jullie allemaal (en ik vroeger ook een beetje) zoveel kilometers maken, kan jij een prachtige limited edition transport fiets winnen!

En dan vraag jij je af waarom een transport fiets? Nou juist omdat dames én vrouwen niet alleen altijd een veel te grote en zware tas bij zich hebben, (vol met items die wij misschien ooit nog eens nodig gaan hebben) boodschappen doen en ook voor de kinderen door het leven gaan als pakezel. Juist daarom.

Win een hippe Altec Roma Transport fiets t.w.v. €349,95 en fiets er deze zomer hip bij!

Wat kan je winnen? Nou dat is eigenlijk een mond vol en ik zal de specificaties even op een rijtje zetten. Jij maakt namelijk kans op een Transportfiets van FietsenopFietsen.nl waarop jij veel veilige kilometers zal gaan maken. Deze zal bijna compleet afgemonteerd jou kant op komen inclusief draadloze verlichting, in hoogte verstelbaar stuur én (comfortabel) zadel, met reflector voor en achter inclusief witte streep op de banden voor de veiligheid en bagagedrager met snelbinders (voor de pakezels) inclusief jasbeschermers. Ook heeft hij fijne zachte handvaten, een lak doek kettingkast, is gemaakt van een stevig stalen frame een klapstandaard en een luxe bel. En komt met een wielmaat van 28 inch.

Niet gewonnen of op zoek naar iets anders? Kijk dan zeker even rond op de website van FietsenopFietsen.nl naar deze toffe (gekleurde) dames transportfietsen en deze mooie heren transportfietsen.

Wat moet je doen om kans te maken op deze hippe oma fiets?

Laat in een reactie achter dat je meedoet, samen met een geldig mail adres.
Volg Lifestyle by Linda op Bloglovin’ (& like het bericht) of like Lifestyle by Linda op Facebook

Wat mag je doen voor een extra kans?

Like en deel deze actie op Facebook

 

Good luck! ♡

 

Je kan meedoen tot en met zaterdag 20 juni 2015.

 

 

 

 

 

 

Deze winactie loop t/m zaterdag 20 juni 2015 en is opgezet in samenwerking met FietsenopFietsen.nl, alleen als je aan alle verplichte voorwaarden voldoet maak je daadwerkelijk kans. Laat een geldig mail adres achter waarop ik jou, als je de winnaar bent, kan bereiken. Reageer je niet binnen 3 dagen, dan gaat de set door naar een ander.

Mobiele versie afsluiten