Site pictogram Linda's Wholesome Life

Blush Box – Catrice

Blush box Catrice 020 Glistening Pink
De nieuwe herfst en wintercollectie van Catrice zit weer bomvol mooie pareltjes. Onderlaatst plaatste ik al een review van de Light Correcting Serum Primer. Vandaag is deze Blush Box aan de beurt. Blushes zijn namelijk bij uitstek mijn meest favoriete beauty product, naast lipstick en een goede mascara. Een look is wat mij betreft niet compleet zonder een gezonde dosis kleur op de wangen. En dat kunnen wij deze koude maanden wel gebruiken.

 

Blush Box

 

 

 

Blush Box

Geschikt voor veganisten

Deze fluweelzachte poederblush is nieuw in het Catrice assortiment en komt in 6 verschillende tinten en finishes. Deze Glistening Pink heeft een subtiele gouden shimmer waardoor deze net iets extra’s doet op de wangen. Daarnaast belooft hij waterproof en sweatproof te zijn. Wat hem perfect maakt voor de Nederlandse herfstdagen en winters. Maar ook voor de sportieve babe die iedere dag weer op de fiets springt. Was deze blush er maar in mijn schooltijd, dan was mijn leven een stuk makkelijker geweest.

De blush heeft een mooie peachy roze kleur, met een zachte gouden shimmer. Just the way I like it. Doordat het poeder vrij zacht is heb je wel snel last van fall out.

De Blush Boxen zijn o.a. verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister voor €3,59 (6 gram.)

 

Swatches

De eerste swatch bestaat uit een enkele laag, rechts heb ik de intensiteit verhoogd door meerdere lagen aan te brengen. Deze blush heeft een subtiele dekking en dat vind ik fijn. Ik breng namelijk liever wat extra product aan dan waneer je hem direct al te zwaar aanzet. Je wilt er immers niet bijlopen als een clown. De kleur vind ik ook erg mooi op de huid en de gouden glinsteringen zie je ook subtiel terugkomen.

 

Foto 1

Op deze foto heb alleen de basis van mijn make-up aangebracht. Een BB cream, concealer, ik heb wat eyeshadow primer aangebracht, mijn wenkbrauwen zijn bijgetekend en ik heb het geheel afgepoederd met mijn all time favoriet van Essence.

Foto 2

Aanschouw hier het eindresultaat en een complete look. De blush geeft een heel mooi en natuurlijk effect. Alsof je even in de frisse wind hebt gestaan en vervolgens binnenstapt in een warm huis.

 

 

 

De Blush Box in Glistering Pink heeft mij zeer verrast. De textuur is fijn en de blush laat zich makkelijk aanbrengen en is goed op te bouwen in intensiteit. Het is een prima product voor een prima prijsje. Hier ga ik zeker nog lang plezier van hebben.

 

 

Wat is jouw favoriete beauty product?

 

 

 

Pin op Pinterest

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

Mobiele versie afsluiten