Site pictogram Linda's Wholesome Life

7 dingen die ik liever niet vertel

Wat ik liever niet vertel…

♡ Dat ik vroeger eerst mijn mascara op deed, daarna aan de slag ging met oogschaduw en geen flauw idee had wat een oogschaduwbasis was. Mijn UD Primerpotions hebben dan ook een eeuwigheid ongebruikt in de kast gelegen. Daar pluk ik nu de vruchten van haha!

♡ Dat ik hoogtevrees heb, dat was vroeger met gym goed te merken, maar nu heb ik het nog steeds als ik bijvoorbeeld buiten of in een gebouw over een doorzichtige glazen plaat moet lopen. Brrr! 

Dat ik nog steeds Candy Crush speel, jawel, het verslavende spel met de snoepjes. Laatst onderschepte ik een gesprek in de trein van jongeren dan CC spelen echt niet meer cool is. En dus zit ik hier verschrikkelijk niet cool te zijn. 

♡ Slangen, haaien, spinnen, ik ga er niet voor op de loop. Maar wanneer ik een oorworm tegen kom kan ik ineens heel hard een sprintje trekken! Ik heb vroeger een keer helemaal onder de oorwormen gezeten (ik droogde mij na het zwemmen af met een donker rode handdoek die onder de boom hing, een oorworm lui-lekker-land..) en sinds dien moet ik er he-le-maal. niets. meer. van. hebben. 

♡ Dat ik als klein meisje al journaliste wilde worden, maar ik deze droom heb laten varen omdat spelling niet mijn sterkste kant is. En zeker nu ik een nieuwe start maak baal ik als een stekker dat ik de opleiding nooit heb gedaan! 

♡ Ik durf zelfs onder de douche niet te zingen, zo vals is het. Ik heb nooit de schoolmusicals en kerstopvoeringen gehaald (zelfs de rol van de boom of ezel ging aan mij voorbij) tot ik in groep 8 een hoofdrol met solo kreeg. Linda op zangles, slapeloze nachten en geloof dat het publiek smakelijk heeft zitten lachen. Gelukkig herkent niemand mij meer uit die tijd haha! 

Dat ik vorig jaar pas echt de MAC lipsticks heb ontdekt. And once you go MAC.. 

Alexa, CindyDenise, MandySvenja, welke 7 dingen vertellen jullie liever niet? Ik daag jullie uit om met de billen bloot te gaan, het lijkt mij erg leuk om jullie antwoorden te lezen!

Wat vertel jij liever niet?

En vertel je het liever in een artikel, laat je dan een reactie achter?

Mobiele versie afsluiten