Site pictogram Linda's Wholesome Life

5 redenen om in het naseizoen op vakantie te gaan

in het naseizoen op vakantie lifestyle by linda

Ben jij voor jouw gevoel de enige die deze zomer niet onder de Spaanse, Franse, Griekse of Italiaanse zon te vinden is? Net als de rest van je Facebook tijdlijn en jouw Instagram Feed? Dat is helemaal niet erg. Wil jij liever de lange wachtrijen op Schiphol en de zwarte zaterdagen omzeilen, én tegelijkertijd geld besparen? Ik vertel jou in dit artikel waarom in het naseizoen op vakantie gaan een véél beter idee is.

 

5 redenen om in het naseizoen op vakantie te gaan

 

 

De zelfde vakantie, voor minder geld

In de zomer vakantie gaat het gros van Europa in dezelfde weken op reis. Luchtvaartmaatschappijen, reisbureau’s en hoteleigenaren kunnen deze weken veel meer geld vragen voor dezelfde vakantie. Zeker omdat ze in het hoogseizoen toch wel volgeboekt zitten. Wil je liever langer, of misschien wel twee keer op vakantie naar de zon? Overweeg dan zeker om in het voor- of in het naseizoen te gaan. Dit kan honderden euro’s schelen op dezelfde reis.

 

 

Go get your tan on

Wil jij ook nog even je kleur ophalen voor de bladeren weer gaan vallen? Dan is de nazomer zeer geschikt om nog even aan jouw bruine kleur te werken. Terwijl jouw vrienden alweer zo wit als de kantoormuren zien, lig jij lekker te bakken in de zon. Héé, where is that cocktail at?

 

 

Uitkijken naar jouw nazomer vakantie

Terwijl iedereen terug komt van vakantie en al zeurend weer aan het werk moet, heb jij nog een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan ben jij eindelijk diegene die zonnige foto’s kan plaatsen terwijl iedereen zich in Nederland alweer van 9-5 in het zweet werkt. Zo scoor jij die ene leuke nieuwe bikini nog even in de sale en kan jij heerlijk dagdromen over jouw aankomende vakantie. Goeie deal toch?

 

 

Lege stranden

Ben jij dol op het strand en minder dol op de mensen massa’s die zich hier de hele zomer verzamelen? In het naseizoen hoef jij niet opzoek naar dat ene strandje wat nog niemand ontdekt heeft, omdat de stranden al heerlijk rustig zijn!

 

 

De zee is heerlijk opgewarmd

Omdat de zon het hele seizoen flink heeft geschenen is de zee ook heerlijk opgewarmd. En hierdoor veel warmer. Kan jij ook eindelijk heerlijk ronddobberen op jouw luchtbed zonder een hartverzakking te krijgen zodra je het water aanraakt.

 

In welk seizoen ga jij het liefst op reis?

 

Mobiele versie afsluiten