Lifestyle Sunday | Lips like Miley & Zalando People’s Choice Award

Hi iedereen! Jeetje, wat kan een week die zo mooi en rustig begon ineens een gekke wending krijgen. Jip werd aangereden en het hele medische circus begon. Tussendoor besloot ik te bloggen om een beetje afleiding te hebben en kreeg ik te horen dat jullie op mijn blog kunnen stemmen voor de Zalando People’s Choice Award. Happy me!

Lips like Mile & Zalando People’s Choice Award

 

Gisteren kon je mijn uitgebreide semi live verslag van mijn afgelopen dagen met Jip lezen. Het was zo enorm spannend of hij het na het ongeluk überhaupt ging redden dat de afgelopen dagen ook voorbij zijn gekropen en vooral uit klokkijken bestonden. Ik ben altijd al een dierenliefhebber geweest en Jip zijn pijn gaat mij dan ook echt aan het hart. Zeker omdat hij echt mijn maatje is en wij thuis heel veel samen doen. Tussendoor vond ik gelukkig mijn afleiding in het bloggen en ben ik enorm dankbaar dat mijn lichaam dit toeliet. Al voel ik de vermoeidheid nu wel opzetten, de nachten met Jip zijn vooral erg kort. Ik denk dat ik er wel minimaal 1 á 2 keer per uur uit kan om hem te helpen verliggen, hem te kalmeren (hij is zo enorm boos op zichzelf dat zijn lichaam niet doet wat hij wilt), zijn muis te brengen, even mijn neus te laten zien of hem aan zijn zachte dekentje te helpen. Ik hoop gewoon voor hem dat de pijn heel snel minder gaat worden. Zeker omdat hij zo graag bij mij slaapt. En zijn knuffels, wat mis ik zijn knuffels. Kopjes geven gaat gelukkig wel met de kap haha!

Ook kreeg ik het leuke bericht binnen dat jullie op mijn blog kunnen stemmen voor de Zalando People’s Choise Award. Wie ik? Ja ik! Ik vind het zo gek dat ik dit kan zeggen. Ik verwacht in geen miljoen jaar dat ik zal winnen, maar wie een stem over heeft en geen idee heeft wat ermee te doen.. Voor jou heb ik de button hieronder gezet zodat je gemakkelijk je stem uit kunt brengen. Oh jongens wat een grap. Maar zo leuk! Alleen al het feit dat deze gadget op mijn site staat maakt mij al happy.

 

Zalando Fashion Blogger Awards 2015

 

Aanstaande week zal vooral uit zorgen voor Jip bestaan, dierenarts bezoekjes en bloggen. Nu hij in dezelfde ruimte als de iMac staat kan ik vooral rustig werken zonder hem alleen te laten. Wat fijn! Gelukkig hoef ik aankomende week geen afspraken af te zeggen, en kan ik mij helemaal op mijn kleine tijger richten. Mijn King Jippie. En Netflix. We zijn ein-de-lijk aan Breaking Bad begonnen omdat we simpelweg eerst alle lopende series af wilden kijken. En ik snap het wel hoor, de commotie rondom de serie. De humor, het sarcasme, heerlijk. De serie is zo anders dan ik mij had voorgesteld. Maar dat is ook de kracht denk ik, wat het onweerstaanbaar maakt omdat je wilt zien of het ooit gaat matchen met de beelden in je hoofd. Ik ben pas bij seizoen 1, dus shhttttt, no spoilers please!

 

 

Hey jij daar, hoe gaat het met jou?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Jip maine coone dierenleed aanrijden aanrijding doorrijden auto been gebroken heup gebroken lifestyle by linda
Jip. | Het dierenleed wat aanrijden en doorrijden heet

Hi iedereen! Onze lieve Jip wordt op dinsdagavond (hoogstwaarschijnlijk) geschept door een auto. Nadat hij op zijn laatste krachten zijn...

Sluiten