Winterjassen voor ieder budget

F A S H I O N | Winterjassen voor ieder budget

Nog niet eerder werd ik zó enthousiast over winterjassen als dit jaar. De oversized jassen die de boyfriend look doortrekken, de zachte pastelkleuren, stijlvolle wolle jassen en sierlijk drapperende coats, ik wil ze allemaal hebben. Het leuke van fashion deze tijd is dat je werkelijk waar met ieder budget kunt slagen. En dat is erg leuk als je net als ik, graag afwisselt. Daarnaast koop ik een winterjas nooit voor één seizoen en dan is een mooie jas voor een leuk prijsje een hele leuke toevoeging aan je garderobe. Met deze modellen die ik jullie laat zien ben je klaar voor alle type weer in Nederland. Oké, de regen wil je misschien liever overslaan met een wolle jas, maar een paraplu kan ook heel fashionable (lees: functioneel) zijn. De jassen komen o.a. van de webshops van H&M, Otto en Come Get Fashion.

winter jas jassen inspiratie voor ieder budget lifestyle by linda fashion zara H&M otto come get fashion Primark Mango

Waar shop je deze jassen?

Grijze lange wollen jasPrimark
Beige watervalponchoMANGO
Zwarte handgemaakte jasZARA
Grijze egg shape jasLaura Scott
Offwhite wollen jasOtto
Gebroken wit jasH&M
Camel short waterval coatCome Get Fashion  


Heb jij jou winterjas al gescoord?

liefslinda2
Bloglovin' button


Fijnproevers gezocht!

Lijkt het jou leuk om gratis één Alpro Sojadrink Mild te testen? Meld je dan aan via onderstaande advertentie!

101250001-ALPRO_Banner_970x250_V1

 


Delen:

9 Reacties

 1. 10 september 2015 / 12:47

  Oh wauw wat veel moois! Ik vind het altijd jammer dat er zo weinig fairtrade jassen zijn. Ik wil ook zo graag wat moois 🙂

 2. 9 september 2015 / 12:04

  Wat een mooie jassen! ik moet ook nog een winterjas

 3. 9 september 2015 / 11:41

  Ik vind de onderste jas rechts héél gaaf, maar zoiets vind ik niet warm genoeg haha!

 4. 9 september 2015 / 10:28

  Ik heb vorig jaar twee winterjassen gekocht, eentje nog tijdens de sale met fikse korting. Maar ik vind die laatste, die camel jas, wel heel erg leuk! Misschien toch maar wel nemen.

 5. 9 september 2015 / 09:26

  Een nieuwe winterjas staat hier nog op mijn verlanglijstje, haha. Ik vind de jas van Laura Scott heel tof!

 6. 9 september 2015 / 08:35

  Wat een leuke jassen! Ik ben nog in dubio of ik een nieuwe winterjas ga kopen. Eigenlijk moet ik wel van mezelf, want mijn winterjas heb ik gewoon te groot gekocht en inmiddels ben ik ook nog best wat afgevallen.. Maar van de andere kant, ik wil nog meer afvallen en doe graag langer dan 1 jaar met een winterjas.. Dubio! Ik denk er nog eens over na :-)!

 7. 9 september 2015 / 06:41

  Ik heb de fout gemaakt om een paar jaar geleden een hele hele hele goede jas te kopen. Dat ding vertoont nog geen enkele vorm van slijtage en dus .. geen nieuwe winterjas voor mij. Die rechtsonder vind ik wel heel erg mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
pandora madelief frangipani ring Kuala Lumpur travel reizen memory's herinnering unforgettable moments fashion mode wit lifestyle by linda
Frangipani ring van Pandora | My Unforgettable Travel Moments

Hi iedereen! Pandora is een merk wat de laatste jaren echt enorm is gegroeid in populariteit. Wie heeft er niet...

Sluiten