Win | Have It All Shoptegoed [Gesloten]

Meiden, ik heb weer een leuke winactie voor jullie! Webshops lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten, en een beetje orginaliteit moet wel om de hoek komen wil je een kijkje nemen. Vandaag een winactie samen met de webshop ‘Have It All’, en ik zal eerlijk zijn, ik word er hebberig van. Hun motto is: Mensen staren, en maak het staren de moeite waard! Ik deel vandaag een aantal snoepjes met jullie. Pas op, hoog hebberigheid-gehalte, en jij kan shoptegoed winnen voor deze shop!

Have It All is een webshop met hele leuke en orginele items. Ik laat jullie via een aantal collages alvast kennismaken met items waar ik zelf heel erg vrolijk van word en ook graag aan mijn kast, stash of verzameling toe zal willen voegen. Let vooral op de sweater met cupcakes, don’t you love them? <3 

 

col 13D sweaters

col 2

 Statement tops met tekst

col 4

Statement kettingencol 5Bags, Celine Inspired bag collention & Knuckle Clutches
col 6Neon Zipper bikini’s
col 3Hair & body chains

Bovenstaande is slechts een greep uit de leuke en uiteenlopende collecties, items en accessoires wat zij online hebben staan. Je kunt er ook terecht voor jurkjes, rokjes, schoenen, sieraden en blazers. Jij maakt kans op €10,- shoptegoed bij Have It All, met een minimale bestedingswaarde van €20,-. Maar eerlijk is eerlijk, met deze leuke items zit je daar zo aan! Ik vertel je hieronder wat je daarvoor moet doen om kans te maken.

Wat moet je doen om kans te maken:
ʚ Volg Lifestyle by Linda op Bloglovin’ en like dit bericht.
ʚ Like ‘Have It All’ op Facebook.
ʚ Laat een comment achter dat je meedoet, en vergeet niet een geldig mail adres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje.

That’s all! Mij volgen op Instagram of Twitter is niet verplicht, maar vind ik wel leuk.

liefs linda

Deze winactie is mogelijk gemaakt door de webshop Have It All en zal t/m vrijdag 18 juli lopen. De winnaar word met random.org gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Delen:

16 Reacties

 1. Britt
  16 juli 2014 / 21:10

  Wauw! Ik doe mee! Te gekke winactie.

 2. 9 juli 2014 / 08:11

  Wat een super leuke win actie, vooral die neon bikini’s vind ik heel erg leuk!

 3. 7 juli 2014 / 07:58

  Leuk leuk leuk!!! Ik doe graag mee. Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 4. 6 juli 2014 / 13:57

  Nu al verliefd op één van de truien dus ik doe graag mee!

 5. Anita H.
  Auteur
  6 juli 2014 / 00:15

  Top. Ik doe graag mee!

 6. 5 juli 2014 / 18:45

  Ik kende de webshop nog niet maar zo te zien hebben ze leuke items 🙂 Ik doe graag mee met je winactie. Ik heb alle verplichte stapjes gedaan en ik volg je ook op twitter 🙂 (JanaVmh)

 7. 5 juli 2014 / 18:35

  wat een leuke actie, ik doe graag mee en heb alles gedaan wat je vroeg om mee te kunnen doen…
  Groetjes Petra

 8. 5 juli 2014 / 16:52

  Leuke actie zeg!! Ik sla hem over… Succes allemaal en een fijn weekend!

 9. Anita te Gussinklo
  Auteur
  4 juli 2014 / 22:36

  Wat een leuke webshop, ʚ Ik volg Lifestyle by Linda op Bloglovin’ en like dit bericht. ik Like ‘Have It All’ op Facebook. en ik volg je op twitter.

 10. 4 juli 2014 / 18:59

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 😎
  Facebook; Diny Gijsberts
  Google+; Diny Gijsberts
  Instagram; Momzymom
  Bloglovin nr. 4; Bjorn Gijsberts
  Twitter nr. 74 en 93 Dinie Gijsberts
  I want to have it all too 😉

 11. Nynke
  4 juli 2014 / 17:35

  Leuk zeg, zo’n shirt heb ik toevallig in wit met zwart. Ik doe mee hoor

 12. cheyenne jansen
  4 juli 2014 / 16:29

  Wat een leuke webshop. Ik heb het al bij meerdere blogs voorbij zien komen, maar ik wist niet dat ze zulke leuke en uniek items hebben. Die cupcake trui is echt gaaf en die wil ik graag bestellen .

  Ik volg je op bloglovin, Facebook, twitter en instagram.

  Groetjes,

  Cheyenne

 13. 4 juli 2014 / 16:12

  Leuke winactie! Ik sla hem even over, maar ik wens iedereen heel veel succes!

 14. mariskariedijk
  4 juli 2014 / 16:11

  Waaaaaah! Ik snap dat je hier hebberig van word! I want to ‘Have it All’! O/
  Ik doe graag mee om een paar van deze juweeltjes aan mijn garderobe toe te voegen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | W7 Silky Smooth Quad palette

Vandaag review ik het veelbesproken budget merk W7 met jullie. W7 is nu vooral erg bekend om hun dupes van...

Sluiten