What’s on my iPhone 6 plus

Hi iedereen! Vandaag geef ik antwoord op de brandende vraag, What’s on my iPhone 6 plus? Van sterren zien, tot handige reis apps en (mijn grootste favoriet) Instagram. Ze komen allemaal in een rap tempo voorbij. En dat is maar goed ook, ik heb namelijk een hoop te bespreken!

 

 

What’s on my iPhone 6 plus

 

Vorige week liet ik jullie mijn iPhone 6 Plus accessoires zien, vandaag is het de beurt om iets dieper op mijn telefoon verslaving in te gaan. Hoe bewerk ik mijn foto’s en welke app laat mij sterren zien? Speel ik spelletjes en waar shop ik online? En –last but certainly not least– welke reis apps zijn een echte musthave? Er is werkelijk waar zo onwijs veel keus! Om de keuzes voor jullie iets makkelijker te maken laat ik zien welke apps ik fijn vind, welke ik direct weer verwijder en wie weet doe jij nog wel een fijne app op.

 

Zie je de video niet? Don’t panic and click here.

 

Volg jij mij al op social media?

Instagram – @LindaVandel 
Facebook – Lifestyle by Linda
Twitter – @Linn_01
Snapchat – LindaVandel

 

Waar bewerk jij je Instagram foto’s mee en welke app is een échte musthave volgens jou?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

7 Reacties

 1. 26 november 2015 / 17:51

  Ik vind het irritant om blogs te kijken op me telefoon enz. Werk altijd op me laptop. Je hebt wel leuke apps op je telefoon

 2. 26 november 2015 / 11:13

  Leuk om te zien wat er allemaal p jouw iphone staat

 3. 26 november 2015 / 09:52

  Ik bewerk mijn foto’s ook vaak in VSCO Cam, zo’n fijne app! 🙂

 4. 26 november 2015 / 09:50

  Leuk om te zien wat er op je telefoon staat. Instagram is ook mijn favoriete app en sociale media kanaal. De app talnts kende ik nog niet 🙂

 5. 26 november 2015 / 09:36

  Leuk en inspirerend om te zien welke apps je allemaal hebt. Zelf heb ik echt heel weinig apps op mijn telefoon, dus nieuwe inspiratie komt helemaal als geroepen. Hootshoot (spel ik het zo goed? Kan het helaas niet goed lezen in filmpje) lijkt mij echt een ideale app, wist niet dat zo iets bestond! Wat betreft fotografie hebben we een beetje dezelfde apps! Ik heb ook zo een SD kaartje die verbinding maakt met mijn iPhone,echt ideaal, vooral tijdens de vakantie heb ik daar veel gebruik van gemaakt. Heel leuk dat je ons een kijkje in je iPhone hebt gegeven Linda!

 6. 26 november 2015 / 06:27

  WordPress app werkt bij mij voor geen meter. Hootsuite ken ik niet, die ga ik eens bekijken! Ik bewerk mijn foto’s meestal in VSCO cam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
scent of Liu-Jo nieuw parfum review
Scent of Liu-Jo | Een musthave voor alle vrouwen

Ben jij er klaar voor om de mannen om je vingers te winden? Om de huishoudelijke klusjes uit handen te...

Sluiten