What’s in my bag

Paris 1Mijn tas is een zwarte shopper van Mango, wie mij al wat langer volgt weet dat ik dol ben op tassen van Mango. Dit juweeltje kreeg ik afgelopen kerst en maak er veel gebruik van.

Paris 2♡ Onmisbaar zijn mijn portemonnee en mijn paspoort. En omdat wandelen en winkelen topsporten zijn gaat er ook een deodorant busje mee.

♡ Suikervrije candy voor mij, en lekkers voor le boyfriend. 

♡ Iets wat ik ook altijd bij mij heb is een apart tasje voor visitekaartjes en een apart portemoneetje van P+G Design, deze kocht ik vorig jaar in Parijs. 

♡ Er gaat ook altijd een tasje met medicatie mee. Hier zit mijn dagelijkse medicatie in, een poeder voor een opkomende blaasontsteking, migraine spuit, paracetamol, extra magnesium en een medicatiepaspoort mag ik ook écht niet vergeten om aan te tonen dat ik geen junkie ben. 

Paris 3♡ Can’t leave the house without my lipstick and sunnies! 

♡ In dit tasje zit mijn make-up, handcrème, lipverzorging,  een s.o.s. stick voor opkomende onzuiverheden, haar accessoires en naast papierzeep ook antibacterieel. Onmisbaar voor mij, helemaal met de vieze metro’s in Parijs. 

 

Welk item mag er echt niet ontbreken in jou tas?

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

13 Reacties

 1. 21 september 2014 / 20:43

  We sjouwen wat af! Die antibacterieel ook voor mij onmisbaar en mn medicatietasje. Dat medicatiepaspoort mag ik ook wel eens achteraan, nooit bij stil gestaa. Nu ga ik niet vaak op pad maar het is wel goed om voorbereid te zijn met al die junkware op sleeptouw. Mooie kaartjes van jou en je vriend. Staat ook nog op mijn wishlist, nu vragen mensen me vaak op te schrijven en dan sta ik weer te stuntelen op straat of ergens. Ik ga nooit weg zonder water en mn groene keelpasetilles, soort tic wel haha! Liefs xxx

 2. 13 september 2014 / 22:59

  Eigenlijk ben ik niet zo tassen dame, maar wel heb ik haast altijd als ik ergens naartoe ga, aspirine en pleisters bij mij…portomoneetje en sleutels zijn natuurlijk ook echt onmisbaar….

 3. 12 september 2014 / 23:02

  Leuk om te zien! Ik heb altijd pijnstillers bij mij en mijn telefoon mag ook echt niet ontbreken. Net als mijn portomonee trouwens, anders kan ik geen leuke dingen kopen 🙂

 4. 12 september 2014 / 22:09

  Leuke tas heb je, kauwgom en lipstick mag bij mij niet ontbreken! X

 5. 12 september 2014 / 18:56

  Leuk om te zien en ja, mijn tas is ook altijd te gevuld met spullen die ik misschien niet eens echt altijd nodig ben maar ja, je weet maar nooit natuurlijk. Standaard natuurlijk mijn grote portemonnee en daarnaast altijd mijn telefoon, zonnebril, deo, lipgloss, pen + notitieboekje, agenda, oplader voor telefoon, rolletje pepermunt en natuurlijk mijn autopapieren…

 6. 12 september 2014 / 18:50

  Wat een leuke inhoud! Je tas en kleine tasjes zijn heel leuk! In mijn tas zit standaard een telefoon, sleutels en m´n portemonnee in 🙂

 7. 12 september 2014 / 18:07

  Leuk om te zien. Ik moet altijd mijn telefoon, nagelvijl en portemonnee bij me hebben. Oh en zakdoekjes + handgel.

 8. 12 september 2014 / 17:21

  Ja, altijd leuk in iemands tas neuzen. Bij mij portemonnee en sleutels zijn natuurlijk een must, maar het liefst neem ik ook mijn smartphone, extra tas, zonnebril, lipbalsem, zakdoekjes, pleisters, paracetamol, handcrème, flesje water en notitieboekje met pijn mee. 🙂

 9. 12 september 2014 / 17:08

  Altijd leuk om te zien wat iemand in zijn tas meeneemt. Ik heb sowieso altijd mijn portemonnee, sleutels, telefoon, oplade0, deodorant en lipbalsem bij me. .

 10. 12 september 2014 / 16:53

  Mooie tas en inderdaad onmisbare inhoud. Veel plezier in Parijs!

 11. 12 september 2014 / 16:22

  Mooie tas! Je neemt wel belangrijke spullen mee 🙂

 12. 12 september 2014 / 16:18

  Leuk om eens een kijkje in je tas te nemen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Fashion | A leopard kind of day

Niemand rockt luipaard print zoals Beyoncé dat doet, het lijkt niet uit te maken wat deze dame draagt, ze ziet...

Sluiten