What I bought in Bangkok | Sephora

 

What I bought in Bangkok | Sephora

 

What I bought in Bangkok | Sephora

 

Sephora Bangkok

De Sephora in Bangkok, ik zal er niet om liegen, is lang niet mijn favoriete Sephora. De winkels was rommelig, het personeel chaotisch (net als alle meiden die los gingen op de make-up) en de voorraad klopte lang niet altijd. Dat zelfs de inhoud van de lipstick testers waren meegenomen of compleet opgebruikt maakte dat ik niet al te lang in deze winkel rond wilde dartelen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ik ben, zoals ik al had verwacht, weer goed geslaagd. En die lege schappen zijn soms ook maar beter ook voor de portemonnee. Deze winkel is wat dat betreft hetzelfde als hoe ik de stad ervaar. Zelfs op dit gebied worden Bangkok en ik geen vriendjes.

 

Sephora Bangkok

 

tarte – tartelette in bloom

Een palette wat al langer op mijn verlanglijstje staat is het tartelette in bloom palette, het tweede palette uit de tartelette reeks. Niet alleen de verpakking is een lust voor het oog, dat is de inhoud ook. Hij bestaat maar liefst uit 12 prachtig,e natuurlijke kleuren waarvan het grootste gedeelte mat is. De oogschaduw is gemaakt op basis van klei wat uit het Amazone gebeid komt. De kleuren zijn fluweel zacht en hierdoor een feestje om aan te brengen.

 

tartelette in bloom Amazonian clay palette is bij Sephora verkrijgbaar voor €43,00.

 

Sephora BangkokSephora Bangkok

 

Marc Jacobs – Understudy

Mijn Eat Cake lipstick uit de New Nudes lijn van Marc Jacobs Beauty is een van mijn favoriete en meest gedragen lipsticks. Het werd dus hoog tijd om mijn stash iets uit te breiden. Ik ging voor de prachtige, wederom nude kleurige, Understudy. Is het geen beauty?

 

Marc Jacobs New Nudes lipstick Understudy is verkrijgbaar voor €29,50. 

 

Sephora Bangkok

 

Marc Jacobs – Velvet Noir

Een van mijn favoriete mascara’s is deze Velvet Noir, waar ik uiteraard al eens een review over heb geschreven. Helaas is het niet zo makkelijk om eraan te komen, en als ik bij een Sephora ben, neem ik dan ook graag een back-up mee. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben er opnieuw weer erg blij mee.

 

Marc Jacobs Velvet Noir mascara is verkrijgbaar voor €27,50. 

 

Sephora Bangkok

 

tarte – tarteist lip paint

Deze tarteist creamy matte lip paint (tbt) is een nude kleurige liptint met een mauve (paarse) ondertoon. Hier ben ik echt heel erg benieuwd naar. Zeker omdat de tester zo goed als leeg was, maar wat ik eruit wist te krijgen zag er veelbelovend uit. Ik merk dat ik de laatste tijd veel meer naar nude kleurige producten nijg, en dit combineer met een mooie zwarte eyeliner. Ik vind het heel leuk om te zien hoe mijn interesses en voorkeuren aan het verschuiven zijn. Terug naar de basis. En het liefst zo natuurlijk mogelijk.

 

De tarte tarteist lip paint tbt is verkrijgbaar voor €19,00.

 

Sephora Bangkok

 

Marc Jacobs – Air Blush

Vorig jaar lanceerde Marc een reeks aan oogverblindend mooie blushes. Air Blush is een duo van kleuren en heeft een zachte glow over zich heen. Ik ben een groot fan van matte producten, maar een natuurlijke glans kan ik van tijd tot tijd niet weerstaan. Daarnaast is mijn nieuwsgierigheid geprikkeld na het zien van positieve reacties van grote beauty Youtubers. En eindelijk is hij van mij. Ik ging voor ‘Lines & Last Night’. Een blush met een zachte peach en koraalkleuren (al wordt hij door Marc als een diepe mandarijn kleur omschreven).  En daarmee is hij right up my alley.

 

De Air Blush duo’s van Marc Jacobs zijn verkrijgbaar voor €40,00.

 

Sephora BangkokSephora Bangkok

 

Sephora

Voor wie geïnteresseerd is in de producten, dan is dit wel goed om te weten. De producten van Marc Jacobs zijn via de Franse site van Sephora te bestellen. De producten van tarte helaas niet. Benieuwd welke merken er cruelty free zijn bij Sephora? Ik zette ze laatst in een overzichtelijk rijtje.

 

 Wat shop jij graag als je bij Sephora bent?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

8 Reacties

 1. 23 februari 2017 / 16:09

  Wat een prachtige producten heb je geshopped! Vooral het Tartelette In Bloom palette vind ik super mooi. Jammer er zo moeilijk aan dit merk te komen is vanuit Nederland want ik zou dit merk wat graag proberen.

 2. Wies | Nature of Happiness
  20 februari 2017 / 09:34

  Wat een prachtige producten! Vooral het palette van Tarte vind ik erg mooi, hele mooie tinten!

 3. 19 februari 2017 / 19:26

  Wauw wat heb je allemaal leuke items gekocht!

 4. 19 februari 2017 / 17:26

  Het palette van Tarte en de blush van Marc Jacobs zien er zo mooi uit!

 5. 19 februari 2017 / 09:20

  Ik ben nog nooit bij Sephora geweest, maar je maakt me wel dolenthousiast over deze winkel. Vooral dat oogschaduwpalet ziet er zó mooi uit! Gave producten heb je gekocht!

 6. 19 februari 2017 / 07:58

  Stuk voor stuk prachtige producten.. Het tartelette product staat al ‘100 jaar’ op mijn wishlist, dus ik ga een beetje dood van binnen. Echt zo’n prachtig palette. Ook de lipstick ziet er ontzettend mooi uit. Ik zeg, kom maar op met die reviews!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Brussel België Brussels Belgium
Een zonnige dag in Brussel

Terwijl de zon heerlijk schijnt en er een klein briesje door mijn haren heen waait, wandel ik door de prachtige...

Sluiten