Welcome to the Nikon family

Na jaren trouwe dienst heb ik afscheid moeten nemen (met pijn in het hart) van mijn oude Coolpix. Lief en leed hebben wij samen gedeeld op feestjes, uitjes, we vlogen een aantal keer de wereld over en keer op keer leverde hij mooie plaatjes in goede kwaliteit. Na iets teveel zand happen, bier en wijn douches was het écht tijd om een vervanger aan te schaffen. En deze wil ik vandaag met jullie delen. Hallo Coolpix! I AM NIKON. I AM HAPPY! Nikon Coolpix Deze Nikon Coolpix s6500 is de vervanger geworden van mijn trouwe vriend. Het design van Nikon spreekt mij steeds weer aan. Mooi strak, slank, wit, ligt lekker in de hand en heeft de nodige functies. Hij is multi inzetbaar en daar word ik blij van! Deze neem ik dus makkelijk mee in mijn tas, clutch of jaszak. Hiernaast is Nikon een prettig en goed merk, ik heb haast nooit wat aan mijn camera en mijn oude was echt op na jaren trouwe dienst!

2Hij beschikt over een 16.0 megapixels camera, Glamour Retouch, snelle effecten en de foto’s kan je met Wi-Fi overzetten. De foto’s staan op de SD kaart en je kan er natuurlijk ook voor kiezen ze via de SD kaart op jou computer te zetten. De camera heeft ingebouwde VR (Vibratiereductie) dit zorgt ervoor dat je foto’s en films scherp zijn. De 4.5-54.0 mm lens heeft 12x wide optical zoom en filmen kan met één druk op de knop met HD kwaliteit. Hier ben ik erg blij mee aangezien ik vaker filmpjes op wil gaan nemen. 3Het beeldscherm is 7,5 cm breed (3 inch) en de helderheid kan je op 5 niveau’s instellen. De menu’s zijn overzichtelijk en makkelijk in gebruik, zo heb je in een handomdraai de juiste instellingen klaarstaan.

4Welcome to the family Coolpix! Dit zijn de camera’s waarmee de foto’s op deze blog zijn en worden gemaakt.

I AM…

Foto´s zijn gemaakt met mijn nieuwe camera.

I AM Nikon IN THE MOMENTI AM BEAUTY QUEEN NIKONI AM Nikon everywhereI AM CRAZY NIKON

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst?

 

signature Lin

Follow on Bloglovin

Delen:

17 Reacties

 1. Heleen
  Auteur
  3 mei 2014 / 17:15

  De camera ziet er lekker compact uit, handig want dan kan je hem overal mee na toe nemen.

 2. 2 mei 2014 / 15:29

  Heel mooi! Vooral zo’n lekker groot beeldscherm! Ik ben zelf ook Nikon-fan 🙂

 3. 2 mei 2014 / 09:02

  Nieuwe fotocamera’s zijn zoooo leuk. Chique ook in het wit! Ik dacht wel eerst even: eeeuuh, waarom koop je geen spiegelreflex? Maar die heb je ook al, haha! Ik heb een fijn digitaal dingetje van Canon in het mintblauw/groen (!), maar moet zeggen dat ik ‘m haast nooit meer gebruik, omdat de foto’s met een spiegelreflex gewoon ZOVEEL mooier worden. Maar naar feestjes sleep je je spiegelreflex natuurlijk niet mee ;). Alleen dan gebruik ik weer gewoon m’n telefoon… en zo blijft ‘ie in de kast liggen. Heb jij dat niet ook?

  • 2 mei 2014 / 09:14

   Ik had dat ook best wel vaak omdat mijn oude telkens haperde, daarvoor zat hij standaard in mijn tas of tasjes, die werden erop aangepast dat hij er net in ging haha! En dan pak je makkelijker de telefoon en besef je je later dat de kwaliteit op de computer ruk is vergeleken bij die van een camera. En daarom ben ik erg blij met mijn nieuwe ‘op stap’ vriendje hihi 🙂
   De kleuren van die van jou lijken mij ook erg mooi voor een camera!

 4. 1 mei 2014 / 20:02

  Wat een super mooie camera, heel veel plezier er van <3

 5. 1 mei 2014 / 14:41

  Wow jij hebt wel twee hele gave camera’s ! Ruilen? haha. liefs x

 6. 1 mei 2014 / 10:53

  Het ziet er uit als een mooie camera. Ik gebruik zelf sinds kort een wat grotere compact camera. Ik was namelijk alleen in het bezit van een digitale camera. Altijd fijn om twee soorten camera’s te hebben. Eentje voor hele goede foto’s en één camera die overal mee naartoe genomen kan worden.

 7. 1 mei 2014 / 10:18

  Mooie camera! Ik ben zelf ook ‘fan’ van Nikon en heb er 2 mooie exemplaren van in huis. 🙂

 8. 1 mei 2014 / 10:09

  Echt een mooie camera zeg! Heerlijke kleur ook. Veel plezier ermee!

 9. 1 mei 2014 / 09:45

  Wowww wat een beauty! Gefeliciteerd met deze gezinsuitbreiding en dat je maar veel mooie momenten mag vastleggen! :p Ik merk ook idd dat het me tegen staat om die spiegelreflex steeds mee te sleuren als ik eens erop uit kan. Ga mn sony compact maar weer eens tevoorschijn toveren. Goeie tip! Nou ben erg benieuwd naar je foto’s, we zien ze wel voorbij komen! Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | MUA mosaic blush

Het is tijd om mijn tweede MUA aankoop te reviewen! Eindelijk ligt het dan in de Nederlandse schappen, de producten...

Sluiten