Vlog | J.T. live in het Gelredome!

Oh yeah, vrijdag was het eindelijk gedaan met het lange wachten en werd een van mijn grote wensen werkelijkheid, ik ga Mr. Timberlake live zien! Ik neem jullie mee op weg naar Arnhem en een overall video van het concert. Sit back, relax and enjoy the show! En dan rest mijn één vraag, is he bringing sexy back?

4Al vanaf 1995 luisterde ik de nummers van *NSYNC op repeat en de solo albums van Justin deden iedere keer weer een schepje erbovenop. Met enige regelmaat komen de oude vertrouwde nummers nog door de speakers. Geld voor de eerdere concerten was er niet of ik greep mis, aai, maar daar kwam nu eindelijk een eind aan. Via J.T. and the Tennessee Kids kreeg ik toegang tot de voorverkoop en maakte ik mijn lief blij met het nieuws dat ik de kaartjes eerder dan verwacht in the pocket had. Oh yeah!

2En daar gaan we dan, op weg naar J.T., de man die half Nederland in beweging zet richting Arnhem!

1En zijn de munten niet gaaf? Haast zonde om op te maken hihi!

De rest heb ik op video voor jullie, enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

In één woord: GEWELDIG! Wat hebben wij genoten van de fantastische show die hij met zijn band en dansers neer zette. Het hele Gelredome ging los en zongen de nummers uit volle borst mee. Dansen, zingen, instrumenten bespelen, J.T. still got it! En blaast de meeste artiesten opzij met deze tour.

Wat vind jij, bracht J.T. Sexy Back?

signature Lin

Delen:

4 Reacties

 1. Debbie Peteri
  27 april 2014 / 13:39

  Tof, dat ik het zo toch ook nog een klein beetje mee heb kunnen maken! 😀

 2. 20 april 2014 / 06:36

  Wat ontzettend top dat jullie daar bij waren joh! Ik vind hem echt een geweldige zanger en had ook graag heen gewild maar niemand kon of wilde helaas… Leuk dat jullie ons zo een beetje laten meegenieten!

 3. 19 april 2014 / 18:48

  Vette show! Top dat je het kon meemaken, hoop dat de schade meevalt… al heb je dat er natuurlijk gruwelijk voor over na zo’n avond! Leuk dat ik zo ook even een kijkje kon nemen! 🙂 ps dat parkeren was al een energieslurper opzich joh.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Spam your Blog!

Vandaag mogen jullie spammen! Het is de eerste 'spam je blog' en ik vind het erg leuk om te weten...

Sluiten