Verhuisbericht!

Je ziet het goed, Linda’s Lifestyle is omgetoverd naar Lifestyle By Linda! Ik heb de stap genomen om een eigen domeinnaam te kopen en deze te koppelen aan mijn blog. Dit stond al een poosje in de planning, de vorige naam was namelijk niet naar mijn zin en met hulp van mijn lief is het dan eindelijk gelukt. 3000 hoeraatjes en een vreugdedansje! 

Met de hulp van mijn handige lief is er ook een nieuwe banner gekomen. Deze is er tijdelijk tot de gehele nieuwe layout af is, achter de schermen wordt er nog ‘druk’ gewerkt aan een nieuwe stijl, een met meer mogelijkheden en die dichter bij mijzelf staat. En tot die tijd heeft mijn blog toch even een nieuw jasje! Zelf ben ik heel erg blij met deze veranderingen, mijn eigen plekje op het web.

Oud versus nieuw!layout linda
Layout 5_final


Wat veranderd er?
Inhoudelijk zal er niets veranderen, mijn blog blijft een Lifestyle blog gemixt met een vleugje Beauty, Travel en Mindstyle. Via deze blog laat ik jullie een stukje van de wereld zien door mijn ogen en zal ik eerlijke reviews blijven schrijven, naast berichten die mij persoonlijk erg blij maken.

Natuurlijk hoop ik dat jullie mijn nieuwe banner net zo mooi vinden als ik, en met veel plezier mijn blog blijven bezoeken! Heb je op of aanmerkingen, verzoekjes of een briljant idee, dan mag je het mij natuurlijk laten weten. Hier ben ik alleen maar mee geholpen.

En dit bericht kan ik niet afsluiten zonder deze mooie mijlpaal!
150 volgers Bloglovin´

150 volgers op Bloglovin’! Jeetje wat vind ik dit TOF en GAAF! Super bedankt allemaal! Het bloggen brengt mij nog steeds meer dan ik had kunnen dromen, dit is echt de fijnste hobby die je kan hebben 🙂 Maar dat is vast geen nieuws voor jullie hihi!

signature Lin

 

Delen:

8 Reacties

 1. 7 april 2014 / 09:33

  Goed bezig ! En gefeliciteerd met je 150 volgers <3

 2. 7 april 2014 / 07:21

  Lieve Lin,
  Gefeliciteerd met je eigen domein! 🙂
  Ik moet je blog echt wat meer gaan lezen, maak er te weinig tijd voor. Sorry!

  X

 3. 6 april 2014 / 22:30

  Wat leuk dat je een eigen domein hebt, een hoeraatje van mij! En gefeliciteerd met het bereiken van je 150 volgers, ga zo door!

 4. Simone
  Auteur
  6 april 2014 / 20:27

  Wat leuk, een eigen domein! Veel plezier met je eigen domein! 😀

 5. 6 april 2014 / 18:56

  Proficiat met je eigen domein! Je banner is erg mooi geworden x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Linda test | Een traagschuimkussen, slaapt dat nou lekker?

Ik ben de afgelopen jaren vergroeid met mijn kussen, overal waar ik buiten de deur sliep ging mijn eigen kussen...

Sluiten