Unboxing | PrettyBox LenteBox (april)

Toen ik vanavond thuis kwam lag er een leuk pakketje op mij te wachten, ik kreeg namelijk mijn eerste PrettyBox binnen! Na alle commotie van de vorige box ben ik wel heel erg benieuwd naar de inhoud van de box van april. Benieuwd welke producten erin zitten? Kijk dan verder naar de unboxing foto’s van de nieuwe box!


lin1Het inmiddels wel bekende mooie zacht roze doosje. Ik heb hem al vaak voorbij zien komen tijdens unboxings en vind het erg leuk nu mijn eigen box te hebben! En erg benieuwd of deze box de vorige overtreft, hier waren namelijk aardig wat kritische blogjes over voorbij gekomen. En nu denk je waarom bestel je dan voor het eerst een box? Ik had mij namelijk net daarvoor opgegeven. Maar goed, laten wij verder gaan met de nieuwe box! lin2Nu mag ik eindelijk zelf eens het strikje openmaken, erg leuk! De box belooft een kleurrijke lente inhoud te hebben en hiernaast is het een thema pakket.. ook benieuwd welk merk er centraal staat?
lin3Het is overduidelijk een Ciaté box en daar word ik persoonlijk erg vrolijk van! Het merk heeft al vaker mijn aandacht getrokken maar een lakje kopen is er nog niet van gekomen. lin7Het eerste Ciaté lakje is in de kleur cha cha cha, een vrolijke oranje kleur en is full size. Het lakje kost €9,95. Was een prachtige kleur geweest voor Koningsdag, maar zal hem ook zeker deze zomer graag op mijn teennagels dragen.lin4Het volgende wat ik tegen kom is het Ciaté Esmerald Manicute kit en deze kit bestaat uit 6 producten. Een nagellak in de kleur ditch the heels. Caviar pearls in de kleur ball gown, potje glitters, buisje fluweelpoeder, een trechter en een kwastje. Voor de kit betaal je €27,00. Ik vind het super leuk dat deze manicure kit erin zit, ik zal zoiets namelijk niet snel voor mijzelf kopen. Zeker box waardig! lin6Als laatste vind ik een miniatuur lipstick sleutelhanger tegen van Bourjois in de kleur nr. 16. Een mooie rode mini lipstick, een leuke afsluiter van de box! Voor een miniatuur betaal je €2,95.

lin5Een overzicht van de complete box.

Ik ben zeker verrast door de inhoud van de box, hij is leuk en het thema spreekt mij aan. Al heb ik wel het idee dat ook deze box de producten niet gloedje nieuw zijn. De manicure kit is te koop in de webshop van de Beijenkorf, echter wel voor 30% korting. De andere items kon ik zelf niet meer vinden. Maar PrettyBox heeft in mijn ogen wel laten zien dat de box vooruitgaat en de totaalwaarde ligt hoger dan de kosten van de box, ook erg fijn!

Welke items zou jij terug willen zien in een review?

signature Lin

Follow on Bloglovin

Delen:

9 Reacties

 1. 29 april 2014 / 22:28

  Ik vind het manicure setje wel heel erg mooi….

  • 29 april 2014 / 12:17

   Zijn dat ook écht dezelfde kleuren? In het krantje van de Big Bazaar kon ik het daar namelijk niet helemaal uit opmaken..

 2. 29 april 2014 / 09:57

  Wat een leuke inhoud zeg! Dit zou ik ook zeker wel willen ontvangen 🙂

 3. 28 april 2014 / 21:59

  Mooie kleuren nagellak! En ook de lippenstift heeft een mooie kleur. Met zo`n box is het altijd maar afwachten wat je krijgt.

  • 29 april 2014 / 12:20

   Precies! Ik zag ook andere blogjes voorbij komen met een lipstick kleur waar ik zelf net helemaal vrolijk van zal worden hihi 🙂

 4. 28 april 2014 / 21:07

  Deze inhoud ziet er goed uit zeg! Heel wat beter dan de eerst editie van de box!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Early-Harbest Raspberry Body Butter

De Body Butters van The Body Shop, wie kent ze niet? Onlangs is de Raspberry Body Butter teruggekomen als Limited...

Sluiten