Unboxing | Pretty Box mei

Hij is er weer, de roze doos van de Pretty Box! Vanmorgen werd ik wakker van het geluid van een kloppende mailman, normaal vind ik dit echt not done, maar wanneer er beauty producten op mij staan te wachten kan ik dat even door de vingers zien. Vandaag een unboxing voor jullie van de box van mei. De box van vorige maand was goed gevuld met Ciaté producten en daarom ben ik extra benieuwd wat er deze maand in de box zit. Kijk je mee?


2Pretty Box verteld dat er twee top merken uit Engeland in de box zitten waar ze ons kennis mee willen laten maken. Ik ben reuze benieuwd! Verder is de box dit keer gevuld met paarse franjes, het staat weer leuk en vrolijk. En krijgen we een sneakpreview van de box van volgende maand, hoor ik daar Benefit?

3*Tromgeroffel*, tadaaa! Daar is hij dan, en hij ziet er weer goed gevuld uit. Er zitten merken in die voor mij nog onbekend zijn en dat maakt mij extra nieuwsgierig. Hiernaast is er ook een tegoedbon van de Zalanodo bijgevoegd, ik bezoek deze webshop regelmatig en dit vind ik dan ook een leuke toevoeging.

4FULL SIZE | 120 ml | €16,95

LP Skin Therapy Uplifting Facial Water. Een hele mond vol en sjieke naam voor een hydraterend gezichtswater met de belofte jou huid een rustgevende en gebalanceerde teint geeft. Dit product is een opvolger voor na de reiniging van je huid en rijk aan Aloë Vera,  Hibiscus extract en is geschikt voor alle huidtypen. Dat maakt het voor mij een dikke plus!

Zelf ben ik heel erg benieuwd naar dit product en ga dit ook zeker testen.

6Miniatuur 3,5 ml | FULL SIZE | €19,62

Deze mascara van Clinique zorgt voor lange, volle wimpers die de hele dag mooi, perfect én waterproof zijn. Door het borsteltje met extra veel haartjes worden al je wimpers meegenomen en ontstaat er een mooie natuurlijke krul. Voor altijd stralende ogen!

Ik ben al een poosje benieuwd naar de mascara’s van Clinique, alleen ben ik geen fan van waterproof mascara’s. Op de een of andere manier kan ik deze nooit mooi aanbrengen. Erg benieuwd of deze mascara mij wel gaat bevallen! Deze zal ik deze zomer dan ook zeker testen.

7Miniatuur | €3,95

Ciaté is een trendsettend  Brits merk dat afkomstig is uit Londen. Het is een goud kleurig glitter lakje. Deze is aan de box toegevoegd omdat de vorige Ciaté box (Pretty box april) een groot succes was.

Een leuk glitterlakje, de mijne heb ik laatst weg moeten gooien en dit vind ik dan ook een leuke toevoeging. Maar ik kan mij zo voorstellen dat de mensen die niet van de nagellak zijn hier teleurgesteld in zijn gezien ze ook in de vorige box zaten.

5FULL SIZE | 20 stuks | €3,95

De Coton 100 Eye Make-up Remover pads zijn hypo-allergisch en van katoen. Ze zijn ideaal voor het reinigen van je oogmake-up, hiernaast zijn ze ook nog eens huidvriendelijk. De pads bevatten een lotion die bestaat uit natuurlijke extracten van katoenzaad, korenbloemen en vitamine B.

Reinigende pads zijn altijd handig voor op reis, zo kan je zo licht mogelijk op pad gaan. Ik ben wel benieuwd naar deze pads, ik hoop dat ze mijn gevoelige huid niet irriteren, dat is iets wat de meeste pads -bij mij- namelijk wel doen.

8FULL SIZE | 2,5 ml | €12,00

De Air Kiss Shine Lipgloss van de beroemde visagist Jemma Kidd is afkomstig uit haar eigen cosmetica lijn. Het fijne van deze lipgloss is dat er vitamine E eraan toe is gevoegd en ook belooft hij een fijn draag comfort te hebben omdat deze lipgloss niet plakt. Sounds good right?

Zelf ben ik niet zo van de lipglosjes maar omdat deze belooft niet te plakken vind ik hem leuk en wil ik hem zeker een kans geven. De kleur spreekt mij ook zeker aan, een mooie glinsterende roze kleur.

1Conclusie
Bravo Pretty Box, weer een interessante, goed gevulde box! Welk heb ik opnieuw het idee dat de producten niet nieuw zijn. Reviews stammen meestal uit 2012 en dat geeft de box toch weer een nasmaak. De producten zien er verder goed uit, hebben geen houdbaarheidsdatum en daarom hoop ik dat ik ze gewoon en veilig kan gebruiken. Mocht er iemand meer weten over bovenstaande producten, omdat je ze ook al kent, dan hoor ik het graag. Google is vaak mijn grootste vriend maar laat mij bij de Cotton Eye Remover pads en de LP Skin Therapy Uplifting Facial Water een beetje in de steek.

liefs linda

Volg jij Lifestyle By Linda al op Bloglovin’?
Follow on Bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. 16 juni 2014 / 21:32

  Hmmm… ik heb de Prettybox een tijd geleden al opgezegd en nog geen spijt. Helaas 🙁 Wel een iets betere inhoud van de vorige Prettyboxen!

 2. 6 juni 2014 / 07:19

  Hij ziet er mooi uit alleen jammer dat de inhoud al wat ouder blijkt te zijn, dat is echt een stuk minder, zeker omdat jij er wel wat geld voor betaald en dit niet is wat ze je beloven.. toch ben ik benieuwd naar je reviews!

 3. 4 juni 2014 / 21:28

  Ik vind de box steeds weer een beetje tegenvallen, zo jammer! Het lakje ziet er wel heel mooi uit 🙂

 4. Rosalie
  Auteur
  4 juni 2014 / 21:08

  Jammer dat de producten waarschijnlijk al wat ouder zijn maar ja, zo lang ze nog werken hoe ze moeten werken maakt het volgens mij niets uit. Lijkt me heerlijk elke keer weer verrast te worden! Als een écht cadeautje voor jezelf! Ik ben benieuwd naar de Clinique mascara. Veel plezier met het uittesten van al deze mooie dingetjes! Liefs xx Rosalie

 5. 4 juni 2014 / 18:38

  Ik vind helaas de boxen tegenvallen de laatste tijd. Ik ben daarom ook gestopt ik koop liever voor die prijs 1 ding waar ik echt heel erg benieuwd naar ben.

 6. 4 juni 2014 / 16:52

  O wat een leuke box! Die mascara van Clinique is echt super goed, ik gebruik hem dagelijks!

 7. inspiredbylifee
  4 juni 2014 / 14:20

  Leuke inhoud, ben benieuwd of de producten niet al oud zijn want dat had ik in de vorige box.

  • 4 juni 2014 / 14:24

   De reviews stammen uit 2012.. dat zegt genoeg denk ik 😉

 8. 4 juni 2014 / 14:15

  Hele mooie inhoud. Vooral de gloss ziet er prachtig uit, ben erg benieuwd hoe die je staat!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
New In | Herschel Supply Co. Goodies

Vorige week donderdag gingen wij op een Herschel missie naar Amsterdam-Noord. Door weer en een paar druppels trotseerden wij de...

Sluiten