Unboxing Her Fashion Box | West Coast (oktober)

De Her Fashion Box is een Australische beauty & fashion box en is maandelijks opzegbaar. Je kunt kiezen uit 2 formaten en uit 3 verschillende stijlen, ik laat jou deze maand de Classic box zien.


Met deze box ben ik bijna weer up-to-date wat de HFB boxen betreft, door een gedoe met transport heeft deze box even op zich laten wachten. Iets langer dan de normale 2 weken omdat de box van Down Under moet komen, de november box verwacht ik halverwege december. Maar laten we eerst deze eens gaan unboxen! Ik heb er zin in.

1Ik word helemaal vrolijk van de mooi gekleurde cover en de zomerse foto’s in het magazine. Australië viert inmiddels alweer de zomervakantie, (dik 2 maanden zijn de scholen dicht, hoe lekker is dat?) maar het leuke is dat je de items het gehele jaar door kunt gebruiken.

2Een snelle sneak peek!

6

Eyelash Curler

Als eerste kom ik deze mooie roze wimpertang tegen. Geloof het of niet, maar als beauty fan is zelfs een wimpertang nieuw voor mij, ik ben namelijk nooit vergeten dat Paris Hilton al haar wimpers eruit heeft getrokken! Maar met deze tang ga ik misschien toch eens een pohing wagen, ik ben namelijk helemaal in-to de killer lashes!

Her Fashion Box Eyelash Curler $14,95/€9,93.

7

Carriage scarf

Het eerste fashion item dat ik tegenkom is een mooie ‘Carriage (vervoer) shawl. Er staat een gouden koets op afgebeeld en dat deed mij eerlijk gezeg dhet eerste denken aan Prinsjesdag (oops!). Ik ben er nog niet helemaal over uit hoe ik hem wil gaan dragen, in mijn haar, als armband of gewoon als shawl, alles is mogelijk.

Her Fashion Box Carriage Scarf $14,95/€9,93.

8Normaal gesproken heb ik de Feminine box (perongeluk de verkeerde box geleverd gekregen) en die shawl had iets wat zachtere kleuren, ben er nog niet helemaal uit hoe ik hem wil gaan combineren. Maar dat is juist het leuke van een box, zo ontdek je weer nieuwe dingen!

9

Flawless Fusion Blending Sponge

Vinden wij het niet geweldig als je een veelzijdig beauty product in je bezit hebt? HFB dacht van wel en leverde deze mooie roze Blending Sponge.

Her Fashion Box Flawless Fusion Blending Sponge $9,95/€6,54. 

10

omSHE Aromatherapy Baked Mineral Eye Shawow | Rama

Opzoek naar een mooi, compact en gevarieerd oogschaduw palette? Het omSHE Baked Mineral Eye Shadow belooft het antwoord te zijn en kan je zowel nat als droog gebruiken, met kleuren waarmee je gevarieerde looks kunt maken. Wanneer je het droog aanbrengt krijg je een parelachtige glans (zie swatch) en brneg hem nat aan voor een intenser effect. Om heel eerlijk te zijn gebruik ik oogschaduw niet nat, en vandaar dat ik jullie ook alleen de droge swatches laat zien.

Hiernaast belooft ’the mineral formula’ een fijne oogschaduw te zijn voor je huid.

omSHE Baked Mineral Eye Shadow $14,95/€9,93. 

11Ik ontving ‘Rama’ en dit palette bestaat uit een bronzen, donker blauwe en een koper kleur. Een goed gepigmenteerd palette wat ik graag uit ga proberen!

3Het Her Fashion Box Magazine wat weer bomvol blogger, beauty & fashion tips & trics staat!

12

Coral Colours Eye Pencils in Magnetic Midnight

Het Australische merk brengt sinds 1991 eyeliners verrijkt met Vitamine E en Aloë Vera op de markt. De eyeliner belooft glad en romig te zijn, hierdoor is hij makkelijk aan te brengen (ze beloven in een lijn) en zo belooft hij ook de gehele dag te blijven zitten. Je snapt dat ik benieuwd ben naar deze mooi gepigmenteerde eyeliner.

Coral Colours Eye Pencil $5,95/€3,91. 

13De eyeliner glijd inderdaad heel erg gemakkelijk over de huid, op de ogen ga ik hem zeker ook testen.

14

Her Fashion Box Noir bag

En er zit gewoon een tasje in, hoe leuk, lief en schattig is hij? En klein is hij zeker, want min iPhone 6 plus past er niet eens in haha! Een little black bag hoort wat mij betreft iedere fashionista ook in de kast te hangen, net als de little black dress. Afgewerkt met gouden details, ik ben er verliefd op!

Her Fashion Box Noir Bag $29,95/19,95. 

1817

Conclusie

Yes, de inhoud is weer geslaagd! Eerlijk gezegd kan ik zeker wat met alle items. De wimper tang moet ik echt eens gaan proberen aangezien ik echt van mooie volle wimpers houd. De fashion items zijn geslaagd, al moet ik nog even verzinnen hoe ik deze shawl ga dragen. Ik heb meer van deze shawls, vind ze mooi, maar op de een of andere manier komen ze mijn kast niet uit. Mocht jij een tip hebben hoe het te combineren, wil je dat mij dan laten weten?

Hoe zal jijde shawl combineren?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Witte balk uitlijnen tekst afsluiter blog
De Euro prijzen zijn onder voorbehoud omdat de wisselkoers af kan wijken.
Delen:

6 Reacties

 1. 17 december 2014 / 23:35

  Ik kende deze box nog niet, maar er zitten leuke items in. Vooral het tasje vind ik leuk:)

  xx Laura

  • Linda
   Auteur
   18 december 2014 / 11:56

   Dank je wel, vind hem zelf ook super cute!

 2. 17 december 2014 / 20:41

  Ik kende deze bog nog niet.
  Ik zou de sjaal op een simpele zwarte top dragen, denk ik…

  • Linda
   Auteur
   18 december 2014 / 11:56

   Mooi in minimalistisch, dank je wel, lijkt mij inderdaad sjiek zo en niet over de top 🙂

 3. 17 december 2014 / 18:51

  Leuke box! Ik kende het helemaal niet. De sjaal staat denk ik erg leuk met een flop hoed.

  • Linda
   Auteur
   18 december 2014 / 11:55

   Dat is inderdaad een leuk idee, daar had ik zelf nog niet aan gedacht. Dank je wel! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
All dressed up for Stylefruits X Serious request

Stylefruits vroeg mij of ik een artikel wilde maken voor de stille ramp waarvoor 3FM zich dit jaar in het glazenhuis...

Sluiten