Travel Notebook | Tirol Oostenrijk

Velen zullen aan witte bergtoppen en skipassen denken wanneer het woord Oostenrijk valt in een gesprek. De kroegjes, shotjes en de kou, maar vooral het adembenemend mooie witte deken dat het land verborgen houdt. Vandaag wil ik vooral een groen en levendig Oosterijk aan jullie voorstellen. 

3Ken je het gevoel van een vakantie bestemming bekijken, foto’s zien en vervolgens probeer jij jezelf voor te stellen op die plaats. Zo echt kunnen sommige foto’s zijn en jou het gevoel geven dat je er werkelijk bent. Ik wil jullie heel graag een aantal prachtige foto’s laten zien van dit prachtige land. En zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet wenste dat ik deze prachtige foto’s zelf had gemaakt. Vandaag neem ik jullie mee naar de bergtoppen, de dieren en de beekjes die Oostenrijk rijk is. Gezien door de lens van mijn moeder, een natuurfotografe die veel te weinig doet met haar prachtige foto’s, en vandaag verdienen er een aantal daarvan een spotlight op Lifestyle by Linda.

Geniet je even mee en laat je onderdompelen in hete prachtige Oostenrijk, Tirol om precies te zijn.

OostenrijkOostenrijkOostenrijkOostenrijkOostenrijkOostenrijkOostenrijkOostenrijkOostenrijkOostenrijkOostenrijkOostenrijkBron.

Is Oostenrijk niet adembenemend mooi? Een prachtige bestemming en eigenlijk niet zo gek ver van huis. Binnen een dag bereik je dit prachtige landschap al met de auto en dat zal er mede voor gezorgd hebben dat Oostenrijk zo razend populair is voor de wintersport. Maar zoals je ziet doet de zomer er niets aan onder en kunnen we eindelijk de ware schoonheid van dit land zien.

Voor wie graag nog meer prachtige foto’s van Jet (yes, my mom) wilt zien kunnen op dit Instagram account terecht.

Schuilt er een (natuur) fotograaf in jou?

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

16 Reacties

 1. 5 september 2014 / 19:46

  Ik was vorig jaar in de zomer in Oostenrijk, in de regio Salzburgerland. En jaaaa, wat is Oostenrijk wonderschoon! Ik wist al direct dat ik terug wil en veel meer wil zien van het prachtige land! Gaaf, die foto’s van de dieren. Die hebben wij daar helaas niet veel gezien. Snel maar weer eens terug! 🙂

 2. 4 september 2014 / 19:49

  Wow, mooie foto’s hoor! Groot gelijk om je moeder en haar prachtige foto’s zo even in het zonnetje te zetten! Zoals je weet, ben ik helemaal gek van Oostenrijk en maak dan ook altijd een lading foto’s, waarbij het landschap mij dan zeker wel behoorlijk aantrekt, dus ja, een beetje een natuurfotograaf ben ik wel… amateurtje natuurlijk!

 3. 3 september 2014 / 21:49

  Wat gaaf zeg. Je moeder maakt prachtige foto’s!

 4. 3 september 2014 / 20:56

  Wauw ik. Vind je foto’s echt heel mooi. De rust straalt er van af!

 5. 3 september 2014 / 14:10

  Wat heeft je moeder een mooie foto’s gemaakt! Oostenrijk is inderdaad erg mooi, maar wat is er gebeurd met dat arme hertje? 🙁

  • jet
   3 september 2014 / 23:12

   Er is niks mis met het hert .
   elk jaar laat de filt van het gewei los .
   het gewei breekt daarna af .

 6. 3 september 2014 / 10:13

  Wauw, jouw mama heeft echt prachtige foto’s gemaakt!

 7. jet
  3 september 2014 / 09:15

  Meid zit helemaal te blozen .
  je heb er weer wat moois van gemaakt .
  Dank je xxx

 8. 3 september 2014 / 08:37

  Wat een leuke travel blog.
  Prachtige foto’s van Jet! Deze verdienen zeker een extra podium waarop ze te zien zijn.

  En nee, die natuurfotograaf schuilt niet in mij 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Chanel Joues Contraste blush

Als klein kind was ik al gefascineerd door een heel oud (en als ik mij niet vergis) Frans doosje, met...

Sluiten