The Weekend TAG

Enige poos terug plaatste Iris op haar blog Run With Fashion de weekend tag, en ik werd getagd! Vandaag vertel ik je alle ins en outs over mijn weekenden. Want, wie wilt dat nou niet weten?

♡ Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?
Toen ik nog in de zorg werkte was dit ieder weekend anders. Soms was dat balen wanneer er iets leuks te doen was. Andere keren had ik juist door de weeks weekend en dan kon ik heerlijk bijtanken! Nu heb ik ieder weekend, weekend.

♡ Hoe laat sta je op in het weekend?
Mijn motto is ‘een dag niet uitgeslapen is een dag niet geleefd’ 🙂 heel sporadisch zet ik een wekker, alleen als het echt moet. Ik verleg mijn slaapritme namelijk snel, en daardoor slaap ik vaak erg laat. Uitslapen is de sleutel tot succes.

♡ Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Het liefst ga ik op pad met mijn lief. Samen iets leuks doen, bijvoorbeeld outfit foto’s maken voor le blog of winkelen. Mijn nichtje komt weleens pony rijden en anders vind ik het ook heerlijk om thuis te rommelen als ik niet op pad ben met vriend lief. Als hij erg druk is met werk of school zijn de weekend dagen net doordeweekse dagen. Ook helemaal prima!

11

♡ Hoe ontbijt je in het weekend?
Ontbijt of brunch, plak er maar een sticker op. Het liefst heb ik een voedzame en stevige maaltijd wat bestaat uit zaden/noten en/of muesli met sojayoghurt, water met citroensap en een sloot koffie! Op zondag kan ik warme broodjes ook niet weerstaan!

♡ Wat doe je het liefst in het weekend?
Leuke dingen doen staan stipt op een! Dat kan winkelen zijn, vrienden zien, met de mini’s knuffelen, bloggen, outfit foto’s maken, film kijken en of dat thuis of in de bios is maakt ook niet uit. Heerlijk ergens lunchen of avondeten, of een leuk feestje meepakken zo nu en dan.

♡ Wanneer plan jij je activiteiten voor het weekend?
Soms is plannen een must, als er iets leuks op het programma staat probeer ik daar de dagen ervoor zo goed mogelijk rekening mee te houden door voor te rusten. Energie sparen zit er niet in, maar die ellendige PEM (griepachtige symptomen die opspelen wanneer ik teveel doe) voorkomen is al een goed begin. Maar het leukst zijn de onverwachte uitjes wanneer ik goed in mijn energie zit en spontaan een omgeving krijg of ontvoerd word door le boyfriend.

♡ Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?
Zaterdag is lang mijn vaste dag geweest om de social media kanalen van MEetingpoint bij te houden. En mocht ik spontaan een ingeving krijgen maak ik daar graag gebruik van en kunnen de blogjes zo van de lopende band af geplukt worden.

♡ Hoe laat ga je naar bed in het weekend?
Het enige wat bij mij constant is gebleven is de onregelmatigheid van het naar bed gaan en dan ook daadwerkelijk in slaap te vallen.

weekend TAG parijs

♡ Hoe ziet je perfecte weekend eruit?
Dat is een goede vraag! Ik denk dat ik begin bij een goede nachtrust, uitslapen en een weekend dat 48 uur per dag heeft. Weekenden zijn net als vakantie, eigenlijk al-tijd tekort! Maar het aller, aller liefst ga ik op een city trip en iedere centimeter van de wereld verkennen.

Hierbij tag ik Alexa, Denise & Svenja om de weekend tag in te vullen!

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

18 Reacties

 1. 30 november 2014 / 22:10

  Wat heb je hem leuk ingevuld schat!

 2. 6 oktober 2014 / 20:04

  Leuk artikel 🙂 Ik ben ook gek op citytrips, lekker steden verkennen. Maar dat is voor af en toe.

 3. 6 oktober 2014 / 15:26

  leuke post! en een hele leuke blog!

  Leuk om te weten!

 4. 6 oktober 2014 / 12:07

  Leuk om te lezen! En ja, weekenden zijn heerlijk! Niks moeten en alles kan… optimaal genieten! Wij proberen er ook zoveel mogelijk op uit te trekken, vooral als het weer nog lekker is, thuis zitten kan dan altijd nog wel…

 5. 6 oktober 2014 / 11:58

  Leuk stukje meid!
  Weekenden zijn, ondanks dat er doordeweeks genoeg ‘vrij’ is , toch altijd net wat specialer ❤️

 6. 5 oktober 2014 / 21:31

  Wat een heerlijke feel good tag. Ik moet ook vaker leuke dingen doen in het weekend, maar tja, mijn huishouden moet ik ook doen in het weekend. Bweh! Citytrips zijn altijd goed!

 7. 5 oktober 2014 / 12:45

  Wat een leuke tag zeg! Leuk om te lezen Linda :)!

 8. 5 oktober 2014 / 11:09

  Mooie foto’s heb je geplaatst! leuke tag x

 9. 5 oktober 2014 / 09:34

  Dit zijn altijd leuke dingetjes om over anderen te lezen. Leuke weetjes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OOTD | a forrest of flowers

Ondanks dat wij nog op heel wat onverwachte zonnestralen worden getrakteerd ben ik mij toch echt al aan het oriënteren...

Sluiten