Sustainable summer wishlist

 

– Sustainable summer wishlist –

 

Sustainable Summer Wishlist

1. Stella Stan Smith sneakers | 2. Stella Star shoulder bag | 3. People Tree Double Bangle – Wolf & Storm | 4. Bamboe rietjes | 5. Star earring by Stella McCartney | 6. Biologisch katoenen jurk – Selected Femme | 7. Rvs rietjes | 8. Elyse Shoes by Stella McCartney | 9. Westmount by Matt & Natt

 

Sustainable summer wishlist

Alhoewel ik afgelopen winter al minder donkere kleding heb gedragen wil ik deze lente en zomer mijn kledingkast een mooie ‘natuurlijke’ boost geven. Wat inhoudt dat ik mij vooral op natuurtinten wil focussen. Ik scoorde al wat fijne preloved witte en beige tops, vesten en truien (met een zacht grijzen vest wat ik omgedoopt had tot mijn nieuwe lievelingsvest, het vervolgens op Lipsi liet liggen – én toch zijn weg weer naar Nederland wist te vinden). Het shoppen van preloved items is een duurzame manier om je kledingkast aan te vullen, die ook nog eens lief is voor de portemonnee.

Toch blijft dit fijne katoene jurkje van Selected Femme dat ik spotte bij OTTO nog in mijn hoofd zitten, deze kleur zal heel mooi staan bij een zon gekuste huid. Het jurkje is na een zonnige stranddag ook makkelijk te upgraden naar een avond look, fijne sandalen eronder, mooie tas erbij, haar los en wat sieraden om. And you are ready to go. Mijn liefde voor biologisch katoenen en linnen items wordt steeds groter en gelukkig groeit het aanbod van biologisch katoene items bij verschillende merken en webshops.

Door mij met kleding op iets wat meer budget gerelateerde preloved items te focussen (met wat nieuwe Griekse jurkjes uitgezonderd) blijft er meer budget over voor het leukste gedeelte: de accessoires. Ik ben verliefd geworden op de fijne schoenen van Stella McCartney, hét diervriendelijkste designer merk wat er tot nu toe is. De beige Elyse shoes vind ik zo onwijs tof, net als de vegan Stan Smith sneakers die ze regelmatig uitbrengt. Maar ook de schoenen van Matt & Nat wil ik heel graag eens uitproberen. Ik heb al een tas en een portemonnee van het merk en de kwaliteit bevalt mij erg goed.

Nadat ik afgelopen weken steeds meer bijleerde over de plastic soup wil ik mij actiever inzetten voor het verminderen van mijn plastic verbruik. Deze bamboe en rvc rietjes zijn handig voor thuis, maar ook zeker voor onderweg. Ze staan in ieder geval hoog op mijn verlanglijstje.

Een outfit is nooit helemaal af zonder fijne accessoires. Het is juni en dat betekent dat vele merken en webshops al begonnen zijn met de sale. Ik houd in ieder geval de sieraden en tassen van Stella McCartney in de gaten. Maar ook de fijne Double Bangle van People Tree die ik spotte bij Wolf & Storm staat op mijn wishlist. Deze zal zo mooi staan bij een simpele witte of beige jurk. Less is soms écht more.

 

Wat staat er op jouw wishlist?

 

 

Delen:

9 Reacties

 1. Mieke | mieksmind
  20 juni 2019 / 21:54

  Ik heb altijd wel een wishlist haha ik kan blijven kopen. Ik wil een grote spiegel voor tegen de muur, eigenlijk een spiegel ( in de vorm van een zon wat je nu vaak voorbij ziet komen) voor in de gang. Daarnaast een mooie lamp voor boven de keukentafel, van riet bijv. in ieder geval natuurlijk materiaal

 2. ingrid
  20 juni 2019 / 19:12

  ik heb geen wishlist. laatst nog even wezen shoppen en heb wel genoeg haha

 3. 20 juni 2019 / 13:48

  Ik heb eigenlijk geen wishlist. Ik heb gewoon genoeg. Maar ik vind het heel mooi dat je aandacht hebt voor duurzaamheid en het milieu.

 4. 20 juni 2019 / 11:51

  Leuk lijstje! Het tasje vind ik erg leuk. En de bamboe rietjes zijn top! Eco verantwoord én heel instagrammable haha 🙂

 5. 20 juni 2019 / 11:31

  die schoenen van stella mccartney zijn top! Maar waarschijnlijk niet te betalen voor mij

 6. 19 juni 2019 / 17:59

  Superleuke items! Ik vind dat je stijl echt heel mooi is, en dan ook nog eens duurzaam!

 7. 19 juni 2019 / 13:42

  De jurk die je op je wishlist hebt staan vind ik prachtig, die zou ik ook zo willen hebben 🙂 Hier eigenlijk geen wensen meer voor de zomer. Mijn garderobe is compleet eigenlijk met veel items van vorige jaren.

 8. 19 juni 2019 / 10:07

  Prachtig lijstje! Ik kocht herbruikbare rietjes gemaakt uit gehard glas op VeggieWorld. Ziet er meteen ook stijlvol uit. We gebruiken ze eigenlijk enkel voor cocktails, hihi.

 9. 19 juni 2019 / 07:59

  Wat een toffe wish list! En het feit dat de items duurzaam zijn, maakt de items op je wish list nóg mooier. Ik vind die schoenen met sterren echt helemaal geweldig. Daar zou ik mezelf ook wel op zien lopen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beauty Kitchen Return Refill Repeat
Beauty Kitchen = vernieuwd | Return. Refill. Repeat

[dropcap]S[/dropcap]mall changes, big impact. Dat is het motto van Beauty Kitchen. Sinds mijn kennismaking met het merk wil ik simpelweg...

Sluiten