Summer essentials | Zo trotseer ik de zomer

1Ik merk dat ik met mijn verzorgingsproducten in hetzelfde schuitje zit als met mijn kledingkast, pas wanneer je een weekend weg gaat, op vakantie gaat of wanneer je dus een shoot wilt voorbereiden voor een artikel, dan kom je er pas achter hoeveel spullen je eigenlijk heb en gebruikt. Je snapt dat ik ook meer heb dan dat ik werkelijk gebruik, girl issues 2.1. Gelukkig kan ik voor een vakantie al aardig mijn keuzes maken, maar als ik alles zo zie liggen snap ik wel waarom mijn koffer al-tijd te zwaar is. Maar genoeg gezwets, laten we naar de producten gaan!

3Waar ik in de winter graag in de ochtend een douche neem (om te ontdooien) douche ik nu graag in de avond en ben ik eigenlijk al vrij snel klaar voor een nieuwe zonnige dag. Ik kan echt niet meer zonder de Dry Protect van Garnier, je sprayt hem op je lichaam, er zit geen alcohol in en hij plakt niet! SPF20 is voor nu voldoende voor mijn lichaam en gezicht. Ik gebruik graag een verfrissende ‘komkommer’ deo van Dove, verzorg mijn lippen met een tropische lipbutter van TBS en drink de gehele dag door veel water met wat citroensap. Ik vind het lekker en verfrissend!

4Na een heerlijke dag buiten neem ik graag Ocean Salt van Lush -review- mee onder de douche, deze cocktail geeft je huid gelijk het gevoel dat je op het strand bent geweest. Daarnaast helpt zout ook het beste tegen mijn onzuiverheden. Ik ben ook dol op de fruitige douche producten van The Body Shop en deze maken mijn zomer gevoel compleet. En mijn geverfde haar heeft altijd extra aandacht nodig en nu zeker, en ik gebruik dan ook na iedere wasbeurt deze Miraculous oil van Garnier op de punten en verdeel het daarna over de gehele lengte.

7Hierna is het tijd om mijn gezichtshuid te verzorgen, ik gebruik de active sensitive van Yves Rocher, wanneer ik de deur uitga of mijzelf op wil maken gebruik ik de BB cream van TBS verrijkt met Tea Tree en voor het naar bed gaan de Blemish Fade nacht lotion, ook van TBS. Voor het slapen gaan breng ik ook nog een extra laag lipbutter aan, uiteraard ook van The Body Shop.

2Ook de rest van mijn huid kan extra verzorging gebruiken, mijn droge probleemhuid heeft juist in de zomer ook extra aandacht nodig. Ik scrub graag met een scrub, deze van de Zwaluwhoeve is een voorbeeld van een heerlijke zomerse bamboe scrub. De Body Butters  van TBS kunnen uiteraard niet ontbreken en er zijn genoeg fruitige butters om uit te kiezen!

5Een body mist en een heerlijke zomerse geur mogen niet ontbreken, deze White Musk vind ik zeer geschikt voor dagen als vandaag. En komen uiteraard, hoe kan het ook anders, van The Body Shop, je zal haast denken dat dit een of andere foute reclame stunt is hihi. De Go for texture Pink collection Beach spray van Andrelon kunnen je haren in een handomdraai omtoveren tot een mooie, nonchalante beachlook!

6Meestal vind je mij thuis, maar mocht ik een daagje uit zijn of ergens blijven slapen dan neem ik vaak handige mini’s mee, helemaal handig als ze in je tas zitten en je onverwacht ergens langer blijft. Dan kan je toch je huid alvast een boost geven en opfrissen. Vooral de kokos spray vind ik heerlijk.

Als ik ze allemaal op een rijtje ziet vind ik het heel wat, je wilt immers goed voor je huid zorgen. Het is je visite kaartje en door mijn chronische labeltjes wil ik mijn huid extra goed verzorgen en is het steeds weer een klus om de juiste producten te vinden. Wel ben ik nog opzoek naar een goede dagcreme met SPF erin, mocht je een goede weten, dan hoor ik het graag van je!

Wat zijn jou summer essentials?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

23 Reacties

 1. 24 juli 2014 / 16:41

  Wat een fijne producten! SPF voor het lichaam en het gezicht van Nivea zijn voor mij ontbreekbaar, net als een goede deodorant (voor mij de roll-on van Clarins) en mijn favoriete aftersun: die van Garnier. Waterproof mascaratje en mijn zomerse dag kan niet meer stuk! Leuk artikel!

 2. 24 juli 2014 / 14:36

  Wat een fijne producten allemaal!

  Vooral in de zomer kan je huid en haar een lekkere boost gebruiken.

  Zo vind ik het belangrijk mijn huid goed te reinigen dmv een scrub.
  Voor mijn gezicht pak ik de 7 in 1 Pure van Garnier, en voor mijn huid momenteel de Hammam scrub van Rituals.
  Vergeet je haar ook niet elke week een maskertje te geven.
  Hiervoor gebruik ik diverse maskers van Loreal Professional
  Na het douchen even een een lekkere olie door het haar (Mythic Oil van Loreal Professional) en daarna gebruik ik Scruff Me van de Loreal Techni.art WildStylers collectie…een aanrader!
  Voor mijn huid pak ik graag de butters van The Body Shop of de Beauty Oil van Garnier. 🙂

 3. 24 juli 2014 / 14:06

  Wat een heerlijke prodcuten, vind de manier van showen ook erg leuk. Krijg je gelijk een zomers gevoel van. Ocean Salt van Lush heb ik ook en ben er echt dól op! White Musk zou ik ook nog wel eens willen, lijkt me een heerlijke geur.

 4. 23 juli 2014 / 23:27

  Lijken me fijne producten! Mijn zomer essential is sowieso zonnebrandcrème. Ik verbrand best snel dus kan echt niet zonder. Zelfs vandaag, terwijl ik me 3 x heel goed heb ingesmeerd is mijn rug alsnog verbrand. Hmm, dan is after sun ook gelijk een zomer essential 😉

 5. 23 juli 2014 / 21:14

  Ik gebruik momenteel veel lipbalm van het farmaline huismerk, deze kreeg ik pas kado van het bedrijf en deze is zo heerlijk…Sanex deo’s, gebruik ik momenteel behoorijk vaak en niet te vergeten extreem veel zonnebrand met allerlei verschillende SPF .

 6. 23 juli 2014 / 21:07

  wat een mooie foto’s van fijne producten. Ik ken ze nog niet allemaal!

 7. 23 juli 2014 / 19:46

  Ik vind de komkommer deo van Dove ook erg fijn! Zelf gebruik ik in de zomer liever een body lotion dan een body butter.

 8. 23 juli 2014 / 14:47

  Ik heb heel veel producten van De Vitamin E lijn van TBS zo ontzettend fijne lijn!

 9. 23 juli 2014 / 14:06

  Mooie foto’s heb je gemaakt. Leuk zo! Ik heb niet iets specifieks voor de zomer. Ik ga niet in de zon, dus dat valt allemaal wel mee. Ik wil wel graag een keer zo’n Body Splash of Face Mist proberen. En ik wil heel graag een keer naar de Body Shop.

 10. 23 juli 2014 / 13:34

  Wat een fijne producten! De Tea Tree Blemish Fade Night Lotion van The Body Shop gebruik ik ook, vind hem heerlijk fris voor nu 🙂

 11. 23 juli 2014 / 13:03

  Wat leuk om jouw favoriete zomerproducten te zien! Ik heb iets meer dan een jaar geleden de allerbeste dagcrème ooit ontdekt, van Olaz. Het is een lang, dun flesje en het is de 7-in-1 parfumvrije crème met spf15. Sinds ik die elke dag gebruik is mijn huid er ook onwijs veel beter uit gaan zien, echt geweldig!

 12. 23 juli 2014 / 12:35

  Mooie producten. Ik vind die twee bodybutters van de body shop echt geweldig. Ik heb ze ook. Al is het zomer dan gebruik ik nogsteeds met al het plezier bodybutters. Ook heel veel andere leuke spulletjes zeg. Erg goed artikel!

 13. 23 juli 2014 / 12:26

  Haha, die te zware koffers ken ik maar al te goed! Heerlijke producten allemaal, zeker die douchegel van TBS. Die kokosspray in de laatste foto lijkt mij ook erg lekker!

 14. 23 juli 2014 / 11:50

  Ik heb dezelfde deo, hij is echt goed in gebruik! De body butters met hun heerlijke geuren zijn echt toppers in dit weer. Jij boft!

 15. 23 juli 2014 / 11:26

  Wat een hoop zeg, haha! Wel fijne spullen allemaal! Maar misschien -zeker weten eigenlijk- een beetje een rare vraag: hoeveel druppels citroensap doe jij in je water? Ik gooi er zelf altijd verse citroen in, maar mocht dit nou net zo lekker en smaakvol zijn, is dit natuurlijk handiger! 🙂

  • Linda
   Auteur
   23 juli 2014 / 11:55

   Ik begon met een aantal druppels omdat ik het in het begin heel zuur vond, nu gebruik ik eigenlijk steeds meer. Ik knijp meestal twee keer in het flesje, dan word het water wat witter en zo vind ik het in de zomer het lekkerste. Er zijn ook flesjes bij de supermarkt (kan even niet op het merk komen, het flesje is feller geel) en die ik zuurder van zichzelf en zo heb ik dan ook minder sap nodig. Niet 100% te vergelijken met een echte citroen, maar wel een fijne vervanger 🙂

 16. 23 juli 2014 / 10:05

  Die producten van de Bodyshop lijken me zo fijn! Ik wil er binnenkort naartoe, hoor er zoveel goede verhalen over. Super leuk artikel trouwens om te lezen.

  Liefs x
  http://www.blogbymerdjelin.nl (doe jij al mee met de winactie op mijn blog?)

 17. 23 juli 2014 / 10:05

  Wat een mooie producten! Dit zijn zeker ook producten die je na de vakantie, dan nog aan die mooie dagen doen denken. Producten met herinneringen. De Ocean Salt gezichtsscrub lijkt me heerlijk en de producten van TBS zijn natuurlijk altijd helemaal summerproof. x

 18. 23 juli 2014 / 09:01

  De Vitamin E Face Mist van The Body Shop. Pas ontdekt en ik ben nu al fan. Wat een fijn spul is dat, het verfrist mijn gezicht met de warmte en het hydrateert. Ik kan niet meer zonder!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OOTD | Buzzcut season

Hi lieve lezers en bezoekers! Vandaag heb ik een outfit post voor jullie, niet een normaal doorsnee artikel, ik heb hem...

Sluiten